Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνέβη και αυτό σε συναυλία του Σάκη: Τι έκανε θαυμάστρια και τους άφησε όλους άφωνους!

31 Ιουλίου 2017 18:28
Συνέβη και αυτό σε συναυλία του Σάκη: Τι έκανε θαυμάστρια και τους άφησε όλους άφωνους!

Είναι γνωστό πως ο Σάκης Ρουβάς έχει φανατικές θαυμάστριες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, οι οποίες σε κάθε ευκαιρία εκδηλώνουν την αγάπη τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δίδυμες Αϊνατζόγλου «κόλασαν» την παραλία με το μαγιό τους! Δείτε φωτογραφίες από τις μαγευτικές τους διακοπές στην Κρήτη!

Ετσι λοιπόν στην Κύπρο μία από τις θαυμάστριες του τραγουδιστή κατάφερε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού ανέβηκε στη σκηνή τον αγκάλιασε και τον φίλησε.

Ο Σάκης Ρουβάς ανέτρεψε για ακόμα μία φορά τα δεδομένα της διασκέδασης στην Κύπρο. Το Σάββατο 29 Ιουλίου σε ένα special live project για τον εορτασμό των 100 ΜΑΣΤΙΧΟΜΑΤΩΝ, ο κορυφαίος star, παρουσίασε ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα, απογειώνοντας το κοινό στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου με το #MASTIXOMA100, το μεγαλύτερο μουσικό event του καλοκαιριού στην Κύπρο!

Ο Σάκης Ρουβάς λίγες ημέρες μετά την παρουσία του στα SUPER MUSIC AWARDS 2017 όπου μονοπώλησε το ενδιαφέρον όλων με το performance του on stage αλλά και τις 3 βραβεύσεις, Βραβείο «Καλύτερος Ποπ/Ροκ Τραγουδιστής», Βραβείο «All Time Fan Favourite» και Τιμητικό Βραβείο «Συνολικής Προσφοράς», επέστρεψε στην Κύπρο γνωρίζοντας την αποθέωση για μία ακόμα φορά! Το κοινό διασκέδασε τραγουδώντας και χορεύοντας σε ένα ανεπανάληπτο event γεμάτο ρυθμό, ένταση, πάθος, εκπλήξεις και την εκρηκτική σκηνική παρουσία του κορυφαίου star!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το νέο βίντεο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Instagram! - Τι υποσχέθηκε στους θαυμαστές του;

Το ΜΑΣΤΙΧΟΜΑ ΣΑΜΜΕΡ γιόρτασε 100 MASTIXOMATA με το ΔΕ ΜΠΕΣΤ ΜΑΣΤΙΧΟΜΑ ΕΒΕΡ με τον #TheOneAndOnly #SUPERSTAR Σάκη Ρουβά!

πηγή:newsone.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share