Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η άγνωστη ιστορία της Χριστίνας Μπόμπα - Γιατί έκανε 700χλμ με το ποδήλατο μέσα σε μια εβδομάδα;

31 Ιουλίου 2017 17:41
Η άγνωστη ιστορία της Χριστίνας Μπόμπα - Γιατί έκανε 700χλμ με το ποδήλατο μέσα σε μια εβδομάδα;

Η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και μίλησε μεταξύ άλλων για άγνωστες προσωπικές της ιστορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δίδυμες Αϊνατζόγλου «κόλασαν» την παραλία με το μαγιό τους! Δείτε φωτογραφίες από τις μαγευτικές τους διακοπές στην Κρήτη!

Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγάπη της για τον αθλητισμό αλλά και τον εθελοντισμό ενώ εξομολογήθηκε μια ”συνειδητή τρέλα” που έκανε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε πως είναι σήμερα ο Γιώργος Ελευθέρας από το Bar! Η φωτογραφία που πόσταρε μόλις χτες και φαίνεται πως...

«Είχαμε οργανώσει με φίλους μια καμπάνια, για να συγκεντρώσουμε χρήματα και να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για τα παιδάκια της Φλόγας.

Για αυτό το σκοπό θα διασχίζαμε με ποδήλατο τη βόρεια Ευρώπη. Εγώ ποδηλάτησα το τμήμα της βόρειας Ιταλίας και βοηθούσα στο επικοινωνιακό κομμάτι, με τους χορηγούς και τα Μέσα στην Ελλάδα. Έκανα τρεις μήνες φουλ προπόνηση για να αντεπεξέλθω στα 100 χλμ. που έκανα καθημερινά, επί μία εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε την βόμβα η Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή της: Η τεράστια αλλαγή που ανακοίνωσε η ίδια!

Πήρα άδεια από τη δουλειά μου, σε άσχετη χρονική εποχή που κανείς δεν παίρνει άδεια. Αυτό ήταν συνειδητή τρέλα. Αλλά ένιωθα πως άξιζε τον κόπο: Είχε ταξίδι, αθλητισμό, εθελοντισμό.

Ως άνθρωπος έχω κάποιες αξίες, φροντίζω να είμαι πιστή σε αυτές και κάνω πράγματα για να μη χάνω τον εαυτό μου», ανέφερε η όμορφη Χριστίνα.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share