Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η αινιγματική φωτογραφία της Ράνιας Θρασκιά μια μέρα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της!

29 Ιουλίου 2017 13:57
Η αινιγματική φωτογραφία της Ράνιας Θρασκιά μια μέρα πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της!

Σα βόμβα έσκασε πριν από λίγες ώρες ο χωρισμός ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος μετά από 9 χρόνια κοινής συμβίωσης και δυο παιδιά αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και μάλιστα εδώ και καιρό η Ράνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Secret, έχει ήδη μετακομίσει σε νέο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβαίνει τώρα: Σε εξέλιξη φωτιά στα Καλύβια Αττικής!


Η παρουσιάστρια που είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media δεν είχα κάνει τόσες ημέρες κάποια σχετική ανάρτηση και όλα έδειχναν να κυλούν ήρεμα και γαλήνια στην ζωή της.

Μάλιστα η τελευταία της ανάρτηση στα social media έγινε εχθές, μια ημέρα πριν μαθευτεί ο χωρισμός δηλαδή. Συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα μαγευτικό καλοκαιρινό τοπίο γράφοντας από κάτω «Μια ακόμα κερδισμένη μέρα…» .

Τι απίστευτο O παραμυθένιος γάμος της Ρ. Θρασκιά και του Aν. Φωτόπουλου! Οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες από το μυστήριο, το τέλειο νυφικό και η πολυτελέστατη νυφική σουίτα (Photos)

Σα βόμβα έσκασε πριν από λίγες ώρες ο χωρισμός ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος μετά από 9 χρόνια κοινής συμβίωσης και δυο παιδιά αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και μάλιστα εδώ και καιρό η Ράνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Secret, έχει ήδη μετακομίσει σε νέο σπίτι. διαβάστε παρακάτω…

To Athensmagazine.gr μετά από μια αναζήτηση ξέθαψε από το παρελθόν το «απαγορευμένο» φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της και θέλησε να το μοιραστεί μαζί σας…

Mπορεί η παρουσιάστρια να κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό το ιερό μυστήριο του γάμου της με τον αγαπημένο της οδοντίατρο, αφήνοντας άφωνα τα «λαγωνικά» της δημοσιογραφίας και τους παπαράτσι, που πληροφορήθηκαν την είδηση ακόμη και δύο ολόκληρα 24ωρα μετά, όμως σε κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση.

Αυτό είναι το άλμπουμ από τις «απαγορευμένες» φωτογραφίες του μυστηρίου που διαφύλαξε ως κόρην οφθαλμού το ζευγάρι των νεόνυμφων. διαβάστε παρακάτω…

Ξεφυλλίζοντας λοιπόν το… απόρρητο φωτογραφικό άλμπουμ της γαμήλιας τελετής αλλά και της δεξίωσης που ακολούθησε, μπορούμε να εντοπίσουμε όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ο γάμος ήταν μίνιμαλ, το νυφικό σε ρομαντικό ύφος, όμως η γαμήλια δεξίωση της Ράνιας Θρασκιά είχε όλα τα βασικά συστατικά της χλιδής.

Η τελετή μοιάζει βγαλμένη από σελίδες παραμυθιού. Συστατικά της επιτυχίας της; Ενα γραφικό εκκλησάκι στο Κατάκολο Ηλείας, ένα ζευγάρι που λάμπει από ευτυχία και λίγοι αλλά εκλεκτοί καλεσμένοι. Ηταν λίγα λεπτά μετά τις 18,15, όταν στο προαύλιο του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου έκανε την εμφάνισή της η Ράνια Θρασκιά κρατώντας αγκαζέ τον πατέρα της. Η Ράνια φορώντας ένα μάξι, ρομαντικού στιλ νυφικό, που έμοιαζε αρκετά με φόρεμα και άφηνε τον ένα ώμο ανοιχτό, και κρατώντας μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη από ροζ και φούξια παιωνίες, χαμογελούσε πλατιά καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, ενώ αντάλλασσε ματιές με νόημα με τον αγαπημένο της. Στο πλευρό του ζευγαριού, ο κουμπάρος τους, πρόεδρος της Alpha/copy Nokia Σταύρος Κωνταντινίδης, που φρόντιζε όλα να είναι στην εντέλεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 29 Ιουλίου;

Επειδή βέβαια η Ράνια Θρασκιά κατά βάθος παρέμεινε μια κλασική νύφη, φρόντισε να υπάρχουν και μερικές… χλιδάτες πινελιές κι έτσι έφτασε στην εκκλησία μέσα σε μια totally glam μαύρη Mercedes. Ωστόσο η τελετή, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ήταν απλή.

Μετά το «χορό του Ησαΐα το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο πολυτελέστατο αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε σε (επίσης χλιδάτο) ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κυλλήνη, όπου όλα ήταν έτοιμα για τη μίνι δεξίωση που παρέθεσε στους καλεσμένους του. Μάλιστα οι προσκεκλημένοι μεταφέρθηκαν στο χώρο της δεξίωσης με αυτοκινητάκια του… γκολφ. Εκεί είχαν στρωθεί ροτόντες και οι σεφ ετοίμαζαν εκλεκτά εδέσματα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η βραδιά, η Ράνια και ο Ανδρέας άνοιξαν στη νυφική σουίτα του ξενοδοχείου τα δώρα τους. Στη συνέχεια βγήκαν στον κήπο και δίπλα στην πισίνα έκοψαν τη γαμήλια τούρτα τους, που ήταν λευκή, με φράουλες. Εκείνη την ώρα ανοίχτηκαν και σαμπάνιες, και το ζευγάρι ήπιε πριν απ’ όλους στην… υγειά του! Επειδή φυσούσε, η Ράνια είχε φροντίσει να φορέσει ένα λευκό μπολερό πάνω από το νυφικό της. Η ευτυχία της δεν κρυβόταν, αφού όλη τη βραδιά χαμογελούσε και ήταν αγκαλιά με τον άντρα της.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ:

πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share