Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πασίγνωστη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται με το σύντροφό της λίγο πριν γίνει μανούλα: Δείτε τη με το μαγιό της και φουσκωμένη κοιλίτσα!

29 Ιουλίου 2017 13:33
Πασίγνωστη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται με το σύντροφό της λίγο πριν γίνει μανούλα: Δείτε τη με το μαγιό της και φουσκωμένη κοιλίτσα!

Στις 7 Ιουνίου, η τραγουδίστρια Μαλού Κυριακοπούλου που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show, Greek Idol, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ανάρτηση που αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομακτική λιποθυμία on air: Γνωστή παρουσιάστρια έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που παρουσίαζε την εκπομπή της!

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας και την αγάπη που μου στείλατε τη μέρα των γενεθλίων μου. Όλα αυτά τα χρόνια σβήνοντας τη τούρτα μου πέρασαν από τη σκέψη μου λίγο πριν το "φου" δεκάδες ευχές. "Εσένα" δεν πέρναγε από το μυαλό μου ποτέ μέχρι τώρα να σε ζητήσω, ίσως δεν τολμούσα , ίσως δεν ήταν η στιγμή. Φέτος ήρθες με φόρα και δικαιωματικά η ευχή μου αυτή είναι όλη δική σου. Ολες οι ευχές μου από εδώ και πέρα σου ανήκουν !!!» είχε γράψει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό της.

Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Ιnstagram ποζάρει με τον σύντροφό της, Juan Rodriguez που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαιάμι. Ασχολείται με το μόντελινγκ, τον αθλητισμό και τις δημόσιες σχέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκίνησε για τα καλά η έξοδος των εκδρομέων! - Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια!

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτη της παιδί, χαμογελά και γράφει: «Εδώ τα μαθηματικά δεν έχουν πια καμία σημασία ... 1+1=3».

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαλού:

Εδώ τα μαθηματικά δεν έχουν πια καμία σημασία ... 1+1=3 ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαλού/Malú/Singer/CantoraGrega (@malu_kiriakopoulou) στις

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share