Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αχώριστη με την κόρη της: Φωτογραφίες από την τελευταία τους έξοδο!

28 Ιουλίου 2017 21:56
Η Νατάσα Θεοδωρίδου αχώριστη με την κόρη της: Φωτογραφίες από την τελευταία τους έξοδο!
Follow us on Google News

Τον Απρίλιο ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τη Νατάσα Θεοδωρίδου στην Παλαιά Βουλή, στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Μιχάλη Μενιδιάτη «Πετραδάκι πετραδάκι ως την κορυφή» μαζί με την 23χρονη κόρη της, Χριστίνα (σσ. από τον πρώτο της τραγουδίστριας με τον Τάκη Μπέτα. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μητέρα άλλης μιας κόρης, της Ανδριάνας, από τον γάμο της με τον Ανδρέα Φουστάνο).

Η Χριστίνα Μπέτα και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν κάνουν συχνές δημόσιες εμφανίσεις μαζί.

Οταν, όμως, αυτό συμβαίνει βλέπουμε την υπέροχη σχέση που τις δένει.

Το 2013 η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Bηmagazino και το δημοσιογράφο, Γιώργο Νάστο και αναφερόμενη στο ρόλο της ως μητέρα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέγερση σε φυλακές του Κονγκό: Ένας νεκρός και 20 δραπέτες!

«Θα ήθελα να διευκρινίσω πρώτα ότι ο βράχος της οικογένειάς μου είναι η θεία μου, και αυτό οφείλω να της το αναγνωρίσω. Καμιά φορά, εμείς οι μανάδες που κάνουμε αυτή τη δουλειά έχουμε βοηθητικό ρόλο. Στη δική μου περίπτωση, το δύσκολο ήταν να ισορροπήσει η δημόσια εικόνα μου, αυτή της λαμπερής τραγουδίστριας δηλαδή, με τη ζωή μου στο σπίτι. Δυο κόρες έχω, δεν θα ήθελα για κανέναν λόγο να αισθανθούν μειονεκτικά απέναντι μου. Χρειάστηκε πολλή κουβέντα για να καταλάβουν και οι δύο ότι τα φώτα, οι προβολείς, τα φρουφρού και τα αρώματα είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Στο σπίτι είμαι η Αναστασία, η μητέρα τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η μεγάλη μου κόρη, μπαίνοντας στο πανεπιστήμιο με έκανε εξαιρετικά υπερήφανη και έσβησε με μια κίνηση όλες τις δικές μου νίκες. Και νομίζω ότι έχουν γίνει καλά παιδιά, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η παιδεία, ο σεβασμός, η αγωγή και η ευγένεια, σε αυτά δίνω σημασία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι γεγονός: Οι γυναίκες πρέπει να ουρούν στη θάλασσα - Την απάντηση δίνουν οι γιατροί!

Η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων. Σπούδασε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της.

πηγή: bovary.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share