Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναυλία Ρέμου-Ραμαζότι: Οι αδιανόητες τιμές και οι πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά στη Μύκονο! (video)

27 Ιουλίου 2017 14:00
Συναυλία Ρέμου-Ραμαζότι: Οι αδιανόητες τιμές και οι πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά στη Μύκονο! (video)

Ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται για τη μεγάλη του συναυλία στη Μύκονο, μαζί με τον Eros Ramazzotti. Το LaBiriBiri παρουσίασε αναλυτικό ρεπορτάζ για το event του καλοκαιριού στο νησί των ανέμων.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η Χριστίνα Λαμπίρη, ο Χούλιο Ιγκλέσιας, που είχε επίσης εμφανιστεί με τον Αντώνη Ρέμο στο παρελθόν, είχε λάβει ως αμοιβή ένα αστρονομικό ποσό, ύψους περί τις 350 χιλιάδες ευρώ! Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγική ειρωνεία στην αεροπορική τραγωδία της Λάρισας: Ήταν σε υπηρεσία στο νοσοκομείο που παρέλαβε τις σορούς η μνηστή του 34χρονου!


Ο Πέτρος Νάζος από το Mykonos LiveTv έδωσε τον παλμό της επικείμενης βραδιάς. Ο Eros Ramazzotti κατακλύστηκε από παπαράτσι και πραγματικά, συνέβη ένα περιστατικό, όπου τσαντίστηκε η οικογένειά του και έστειλε να τους διώξουν. Σύμφωνα με το περαιτέρω ρεπορτάζ της εκπομπής, οι προετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ ο τιμοκατάλογος είναι μόνο για… γερά βαλάντια!

Οι πρώτες θέσεις είναι ήδη κλεισμένες από Άραβες, Τούρκους και Έλληνες κροίσους. 10 χιλιάδες ευρώ κοστίζει το τραπέζι κοντά στη σκηνή, και ακολουθούν τραπέζια των 5000 ευρώ. Τα πιο μακριά τραπέζια είναι πιο οικονομικά, με την τιμή να προσεγγίζει τα 1000 ευρώ. Χωρίς φαγητό, οι τιμές κυμαίνονται από 100 ευρώ, στο όρθιο. Το μενού περιλαμβάνει σούσι, rib eye και καβουροσαλάτα. Η σκηνή είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή, ενώ ο φωτισμός της βραδιάς αναμένεται επίσης μοναδικός. Στην εκπομπή προέβλεψαν ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα είναι σε ένα από τα πρώτα τραπέζια. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάμος Μπακογιάννη - Κοσιώνη: Το μαγευτικό χτένισμα της Σίας και η γόβα της που μαγνήτισε τα βλέμματα! (photos)

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share