Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χωρισμός βόμβα: Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz δεν είναι πλέον μαζί! (video)

27 Ιουλίου 2017 13:32
Χωρισμός βόμβα: Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz δεν είναι πλέον μαζί! (video)

Δρόμους χωριστούς φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Όλγα Φαρμάκη, με μία αινιγματική δήλωση του μοντέλου να ρίχνει λάδι στη «φωτιά».

Το μοντέλο και η fashion blogger, που έκαναν την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνισή τους στα μέσα Ιουνίου, είχαν χωρίσει ξανά πριν από λίγους μήνες και επανασυνδέσθηκε, ωστόσο, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη αποκάλυψη του Σπαλιάρα για τον Ντάνο που δεν ήξερε κανείς: "Μιλήσαμε χθες και άκουσα ότι..."

«Ο Δημήτρης και η Όλγα δεν είναι πια μαζί, έχουν χωρίσει εδώ και δεκαπέντε, είκοσι μέρες. Μάλιστα η Όλγα έχει μαζέψει και τα πράγματά της από το σπίτι του Δημήτρη στο Μπραχάμι και έχει επιστρέψει στο δικό της, στο Παλαιό Φάληρο. Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και ο χωρισμός είναι οριστικός και αμετάκλητος», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λίγο πριν γίνει η αποκάλυψη, είχε προβληθεί συνέντευξη του μοντέλου στην εκπομπή, στην οποία, όταν ρωτήθηκε ευθέως αν είναι ελεύθερος εδώ και λίγες ημέρες, δεν το διέψευσε και ανέφερε: «δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση περί σχέσεων… Είμαι καλά και θα το δείξει ο καιρός… Δεν θέλω να μιλήσω γιατί δεν έχω κάτι να πω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ολική Ηλιακή Έκλειψη Αυγούστου! Ποιοι θα επηρεαστούν;

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share