Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021

Γάμος Κοσιώνη - Μπακογιάννη: Οι πρώτες εικόνες, η άφιξη των καλεσμένων και το τρομερό παρασκήνιο! (video)

23 Ιουλίου 2017 17:17
Γάμος Κοσιώνη - Μπακογιάννη: Οι πρώτες εικόνες, η άφιξη των καλεσμένων και το τρομερό παρασκήνιο! (video)

Ο λαμπερός γάμος της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη φυσικά και υπήρξε ένα από τα γεγονότα του καλοκαιριού. Ο απεσταλμένος των «Αποκαλυπτικών» στο Καρπενήσι Γιώργος Μπέζας, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της λαμπερής βραδιάς.

Ο γάμος έγινε λίγο μετά τις 7:30 το βράδυ στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, όπου και ετοιμάστηκε η νύφη, στο σπίτι της πεθεράς της. Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου ευλόγησε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι. Υπήρξε και κέρασμα στους δημοσιογράφους, με έναν δίσκο με γλυκά και μυδοπίλαφα. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί: (Ακολουθεί και συνέχεια παρακάτω)


Στην εκπομπή παρουσιάστηκε αναλυτικό ρεπορτάζ, με όλες τις λεπτομέρειες, καθώς και εικόνες από το σπίτι όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο, αλλά και από την άφιξη των λαμπερών καλεσμένων. Το σπίτι είχε μετατραπεί σε κανονικό φρούριο, ώστε να διαφυλαχθεί η ιδιωτικότητα της οικογένειας. Ο Παύλος Τσίμας, μάλιστα, κοντοστάθηκε με το αυτοκίνητο και ευχήθηκε για το ζευγάρι. Μετά το γάμο, ακολούθησε δεξίωση στπν περίβολο του σπιτιού, ενώ στον στολισμό κυριαρχούσε το λευκό χρώμα. Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share