Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γάμος Μπακογιάννη - Κοσιώνη: Το δώρο της Ντόρας στη νύφη της και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας! (video)

22 Ιουλίου 2017 17:41
Γάμος Μπακογιάννη - Κοσιώνη: Το δώρο της Ντόρας στη νύφη της και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας! (video)

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη ετοιμάζονται να δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο Γιώργος Μπέζας βρίσκεται απεσταλμένος των «Αποκαλυπτικών» στο Καρπενήσι, και μετέφερε στην εκπομπή όλο τον παλμό από το χαρμόσυνο γεγονός.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, το ζευγάρι παντρεύεται γύρω στις 8 η ώρα. Οι ετοιμασίες γίνονται σε ένα μαγευτικό πέτρινο σπίτι, σε ένα καταπράσινο τοπίο. Η νύφη μένει στους Κορσιλάδες, στο εξοχικό του Κώστα Μπακογιάννη, λίγο έξω από την πόλη. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, γιατί σε λίγη ώρα θα καταφτάσουν ο ισχυρός πολιτικός και οικονομικός κόσμος αυτής της χώρας, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Μαρινάκης και άλλοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ανατριχιαστική αποκάλυψη για το μοιραίο τροχαίο στην Κύμη με τα 3 νεκρά παιδιά!

Χτες βράδυ, όλη η οικογένεια δείπνησε σε ταβέρνα, με τους επώνυμους να προσπαθούν να αποφύγουν τους δεκάδες paparazzi που είναι ακροβολισμένοι στο χώρο. Η κ. Μπακογιάννη έχει μεγάλη αδυναμία στη Σία Κοσιώνη, και για αυτό της προσέφερε ένα υπέροχο δώρο, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, οικογενειακά κειμήλια, που πηγαίνουν από γενιά σε γενιά. Επίσης, καλοδέχτηκε το ζευγάρι να μείνει στην Αραβαντινού, κάτω από το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το φρικτό τροχαίο στην Κύμη!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share