Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ταξίδεψε ως το βορειότερο σημείο της Ευρώπης μόνο με την μηχανή του!

20 Ιουλίου 2017 18:42
Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ταξίδεψε ως το βορειότερο σημείο της Ευρώπης μόνο με την μηχανή του!

Ο Έλληνας ηθοποιός έκανε 3.570 χλμ. με την μηχανή και ολοκλήρωσεμε επιτυχία το ταξίδι του με την μηχανή ως το βορειότερο σημαίο της Ευρώπης, από το Όσλο της Νορβηγίας μέχρι το Βόρειο Ακρωτήρι, οδηγώντας μια Honda CRF1000L Africa Twin.

Το Nordkapp, το βορειότερο ακρωτήρι της Ευρώπης αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο των φίλων της μοτοσυκλέτας, καθώς χιλιάδες το επισκέπτονται κάθε χρόνο από κάθε σημείο του κόσμου. Στην 1η αποστολή Adventure Roads της Honda συμμετείχε μία ομάδα από 40 λάτρεις της μοτοσυκλέτας με μεγάλη επιρροή - bloggers, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της βιομηχανίας. Το ταξίδι των 3.570 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκε το διάστημα 26 Ιουνίου - 3 Ιουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γνώριζες: Αυτό το ζώδιο είναι οι πιο όμορφοι και γοητευτικοί άνθρωποι στο κόσμο!

«Το άψογα οργανωμένο ταξίδι που ετοίμασε η Honda για τις σαράντα Africa Twin, με τους ετερόκλητους αναβάτες ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Η εμπειρία μου με την Africa Twin ήταν μοναδική καθώς πιστεύω ότι είναι μία από τις πιο ασφαλείς και φιλικές μοτοσυκλέτες, με εξαιρετική προστασία από τον αέρα, πολύ γκάζι-για τα δικά μου δεδομένα και πολύ ξεκούραστη ακόμη και μετά από πολλές ώρες οδήγησης» τόνισε ο Έλληνας ηθοποιός, λίγο μετά την επιστροφή του.

Ο ίδιος μάλιστα, κάνοντας μια αναδρομή του ταξιδιού του, επισήμανε πως: «απ' όλο το ταξίδι είναι δύσκολο να ξεχωρίσω ένα πράγμα, ωστόσο μένει μία χαρακτηριστική γεύση, μία απόχρωση. Είναι αυτό το πράσινο τοπίο, οι άπειρες λίμνες που περνάς και βλέπεις τον ορίζοντα διπλό, να συνεχίζει προς τα κάτω σ' ένα τέλειο αντίγραφο. Όταν φτάνεις στο Nordkapp έχεις την αίσθηση της ολοκλήρωσης. Έχεις προσδώσει στο σημείο σχεδόν μεταφυσικές ιδιότητες όλες αυτές τις μέρες, όσο ταξιδεύεις παράλληλα με τον Βόρειο Ατλαντικό για να το προσεγγίσεις. Εκείνη τη στιγμή όλα τα χιλιόμετρα που διένυσες μετουσιώνονται σε ένα χειροπιαστό πράγμα, αγγίζεις το μνημείο στην άκρη και νιώθεις τον δρόμο που διέσχισες για να φτάσεις εκεί. Είναι από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές».

Περισσότερα: E-Radio.gr Viral

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share