Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μπέτυ Μαγγίρα: Το τραγούδι της στο καράβι που ξεσήκωσε το Ιnternet! (photos - video)

19 Ιουλίου 2017 17:08
Μπέτυ Μαγγίρα: Το τραγούδι της στο καράβι που ξεσήκωσε το Ιnternet! (photos - video)

Η διάσημη Eλληνίδα έχει έρωτα με τη Σαντορίνη και αυτό βγαίνει προς τα έξω (και προς το Instagram!).

«Όσες φορές κι αν την δω ...δεν την χορταίνω!!! I ♥️Santorini! The most beautiful place on earth!», γράφει η Μπέτυ Μαγγίρα στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ενώ ποζάρει στην άκρη της πισίνας φορώντας το panama hat καπέλο της και με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τη Θηρασιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ούμα Θέρμαν απόλαυσε τις ομορφιές της Ελλάδας με την κόρη της! - Ποιο νησί επέλεξε για τις διακοπές της; (Photo)

Η 47χρονη show woman και μητέρα δύο κοριτσιών λατρεύει το συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων και δε χάνει ευκαιρία να το επισκέπτεται κάθε φορά που έχει ανάγκη ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα της στην Αθήνα.

Μάλιστα ανέβασε και στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί, αποθεώνοντας πάντα την ομορφιά και τα ειδυλλιακά του σημεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε αρχίζει το Survivor 2; Ετοιμαστείτε να καθηλωθούμε ξανά!

«Επερασαμε όμορφα όμορφα όμορφα...στην αγαπημένη Σαντορίνη», γράφει στη λεζάντα από τη φωτογραφία του ξενοδοχείου Aressana στο οποίο έμεινε.

Μπορεί να μη γνωρίζουμε ποιο ήταν το ακριβές πρόγραμμά των διακοπών της στο νησί, αλλά ξέρουμε ότι έκανε βόλτα με σκάφος και είπε κι ένα τραγούδι (κυριολεκτικά όμως!).

Πήγή: newsone.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share