Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

10 πασίγνωστες Ελληνίδες που είναι απίστευτα θρήσκες και δεν το γνωρίζαμε! (photos)

19 Ιουλίου 2017 11:18
10 πασίγνωστες Ελληνίδες που είναι απίστευτα θρήσκες και δεν το γνωρίζαμε! (photos)

Τις έχουμε συνηθίσει στις μεγάλες πίστες και στην τηλεόραση σε ιδιαίτερα σέξι εμφανίσεις. Είναι ωραίες, είναι μοντέρνες, είναι διάσημες και με βαθιά πίστη στην Ορθοδοξία. Δίνουν δωρεές για την ανέγερση ναών, κάνουν τάματα, προσεύχονται και προσκυνούν σαν πιστές Χριστιανές. Κάποιες μάλιστα προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω κι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν οριστικά ή έστω προσωρινά τα εγκώσμια στρεφόμενες στον μοναχισμό. Με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα ας δούμε ποιες διάσημες κυρίες έχουν αποδείξει την βαθιά τους πίστη.


Ποιός μπορεί να ξεχάσει την Έφη Σαρρή από τις σούπερ σέξι εμφανίσεις να κλείνεται σε μοναστήρι; Όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της το θείο ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της ενώ η απόφασή της να γίνει μοναχή έγινε - κατά δήλωσή της - μετά από ψυχολογική βία που της άσκησε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο μοναχισμός για την Έφη κράτησε 1 μόλις μήνα αλλά η ίδια παραμένει πιστή Χριστιανή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Αν κάνει αυτό η σύντροφό σας κατά την διάρκεια της... πράξης τότε σας απατάει σίγουρα!


Πιστή Χριστιανή είναι και η Ελένη Μενεγάκη που μεριμνεί να εκκλησιάζεται συχνά. Η Ελένη έχει μάλιστα βοηθήσει με τις προσφορές της την αναστήλωση ναού ενώ παλαιότερα όταν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας κοντινού της προσώπου προσέφυγε για χάρη στην Παναγιά της Τήνου.


Μην απορείς! Πιστή Χριστιανή δηλώνει η Άντζελα Δημητρίου και συχνά εκκλησιάζεται. Όπως έχει πει η ίδια έχει βιώσει θαύμα στη ζωή της ενώ η Παναγιά ήταν αυτή που την έσωσε από βέβαια θάνατο. Η αοιδός αποκάλυψε πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και την απέτρεψε την τελευταία στιγμή η μεγαλόχαρη.

Η ιδιαίτερη σχέση της Άντζελας με την εκκλησία, άλλωστε, είναι γνωστή από παλιά. Θυμήσου το "τηλεοπτικό" της προσκύνημα και την παράκκλησή της σε παρεκκλήσι το οποίο είχε τότε μεταδωθεί από τηλεοπτική εκπομπή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - αποκλειστικό: Το τεράστιο όνομα "βόμβα" που "παρακαλάει" η παραγωγή και ο ντόρος που θα προκαλέσει λόγω του... παρελθόν του! Τρομερό παρασκήνιο


Τάμα στην Παναγιά της Τήνου λέγεται πως είχε κάνει η Ελένη Πετρουλάκη ενώ πιστοί την έχουν δει να γονατίζει στην εικόνα της Παναγιάς για να την ευχαριστήσει που σώθηκε από θαύμα σε τροχαίο ατύχημα. Πρόσφερε μάλιστα και δύο χρυσές εικόνες στο ναό.



Στην Παναγία και τα θεία πιστεύει πολύ και η Καίτη Γαρμπή που δεν αποχωρίζεται από πάνω της ένα κομμάτι Τίμιο Ξύλο. Η ίδια έχει μάλιστα βοηθήσει οικονομικά για την ανέγερση ιερού ναού


Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, η Μαρινέλα, έχει κάνει το δικό της τάμα, γι αυτό κάθε Μεγάλη Πέμπτη βρίσκεται πάντα στη Μονή του Οσίου Ποταπίου, στο Λουτράκι, για να προσευχηθεί για την υγεία της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.


Η Ειρήνη Μερκούρη δεν κρύβει την ιδιαίτερη σχέση της με τη θρησκεία. Όπως λέει πηγαίνει τακτικά και προσκηνάει απ΄όταν ήταν μικρό παιδάκι, ήδη από πέβντε ετών. Εξοργίστηκε μάλιστα με τη φήμη που είχε διαρρεύσει και την ήθελε να εγκαταλείπει τα εγκόσμια κι αυτό γιατί όπως έχει δηλώσει αφενός δεν ισχύει κι αφετέρου δε θα χρησιμοποιούσε ποτέ τη θρησκεία και το Θεό για προώθηση της δουλειάς της και διαφημιστικούς σκοπούς, απαντώντας έτσι στις κακές γλώσσες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα από τον ΕΦΕΤ: Αποσύρει προϊόν από τα Jumbo που έχουμε πολλοί στο σπίτι μας!


Ιδιαίτερη σχέση με την ορθοδοξία έχει και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα είχε τάξει στη μονή του Αγίου Ραφαήλ και το παιδί της, όταν έμαθε ότι έμεινε έγκυος γι΄αυτό και τα βατίσια του μικρού έγιναν με κατάνυξι στο μοναστήρι της Λέσβου.


Βαθιά πίστη έχει και η Έλενα Παπαρίζου η οποία μάλιστα μετά το θάνατο του πατέρα της έχτισε ένα εκκλησάκι στο Μουζάκι, την ιδιαίτερη πατρίδα του. Η ίδια μάλιστα πηγαίνει όποτε μπορεί εκεί για να προσεύχεται.


Στην εκκλησία καταφεύγει στις δυσκολίες κι όποτε θέλει ν΄αντλήσει δύναμη η Βίκυ Καγιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share