Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Κοσιώνη - Μπακογιάννης: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο καλοκαίρι;

15 Ιουλίου 2017 20:04
Κοσιώνη - Μπακογιάννης: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο καλοκαίρι;

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, βύθισε στο πένθος την οικογένεια κι έκανε τον Κώστα Μπακογιάννη και την Σία Κοσιώνη να αναβάλλουν τον γάμο τους!

Το ζευγάρι θέλει να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά κι επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους για τον επικείμενο γάμο τους και να ζήσουν τη μεγάλη στιγμή τους με συγγενείς και λίγους καλούς φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική η περιγραφή της 19χρονης φοιτήτριας που βίασε ο γιατρός: Μου τράβηξε το μαγιό και με χάιδεψε...

Η παρουσιάστρια του Σκαι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της αφού πέρα του ότι θα ντυθεί νυφούλα, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το μωρό τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SECRET των Παραπολιτικών, το ζευγάρι θα παντρευτεί τελικά στην περιοχή του γαμπρού στο Καρπενήσι και ο γάμος τους θα γίνει στις 22 Ιουλίου σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο επικίνδυνη παραλία της Ελλάδας! Κανείς δεν τολμάει να πάει εκεί- Σε ποιο μέρος βρίσκεται;

Έτσι ακριβώς όπως ήθελε από την αρχή και ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη. Ο γάμος τους να γίνει με συγγενείς και λίγους αγαπημένους φίλους.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share