Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει: "Είμαι στα όρια της νευρικής ανορεξίας"!

12 Ιουλίου 2017 11:33
Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός σοκάρει:

Άνοιξε την καρδιά της στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της και μεταξύ άλλων μοιράστηκε την περιπέτεια που πέρασε στο παρελθόν λόγω νευρικής ανορεξίας.

«Το θέμα της νευρικής ανορεξίας δεν ήταν ότι είχε ξεχαστεί για μένα και ξαφνικά το περιστατικό με τη Νανά το έφερε στην επιφάνεια. Μονίμως έχω το θέμα αυτό. Έχω ένα πολύ μεγάλο κακό όταν δουλεύω πολύ ή έχω άγχος το ξεχνάω, με αποτέλεσμα να χάνω πολύ εύκολα βάρος. Αλλά δεν είναι ότι δεν θέλω να φάω», είπε η Κωνσταντίνα Κλαψινού στο You Weekly.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο: Αυτός είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών! Τι δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας;

Μίλησε ακόμα και για τα κιλά που έχασε, που αν και δεν ήταν πολλά, είχαν «γράψει» αρκετά επάνω της. «Ήμουν γύρω στα 47, αλλά έχω ύψος 1,70 μ.», εξομολογήθηκε.

Τέλος, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Βασιλιάδες» απάντησε και στο αν ζήτησε βοήθεια ψυχολόγου: «Με βοήθησαν πολύ οι σπουδές μου που ήταν πάνω στην ψυχολογία. Ανά πάσα ώρα και στιγμή ήξερα τι μου συνέβαινε αν και δεν είχα πλήρη εικόνα της κατάστασης. Κατάλαβα ότι είχα χάσει κιλά όταν με είδα σε φωτογραφία, ούτε καν στον καθρέφτη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share