Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αγνώριστη: Γνωστή ηθοποιός έχασε 44 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος! (photo)

9 Ιουλίου 2017 12:05
Αγνώριστη: Γνωστή ηθοποιός έχασε 44 κιλά και έγινε άλλος άνθρωπος! (photo)

Πρόκειται για μια ηθοποιό, την οποία το ευρύ κοινό την αγάπησε για το χιούμορ και τις ατάκες της. Μια γυναίκα με περιττά κιλά, τα οποία αναγκάστηκε να χάσει μετά από μια περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Αναφερόμαστε στην Dawn French, η οποία είναι αγνώριστη! Ξεκίνησε να προσέχει την διατροφή της, όταν οι γιατροί της είπαν το 2015: «Όταν έπρεπε να κάνω υστερεκτομή, οι γιατροί μου είπαν ότι αν έχανα βάρος θα μπορούσαν να την κάνουν μέσω οπής και θα μπορούσα να αναρρώσω πολύ σύντομα». Ωστόσο, συνέχισε μέχρι και σήμερα την σωστή διατροφή και είναι άλλος άνθρωπος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε τι επιχείρηση ανοίγει η Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο! Τρελά λεφτά...

Συγκεκριμένα η 59χρονη ηθοποιός έχασε 44 ολόκληρα κιλά. Μάλιστα, ιδιαίτερα χαρούμενη «σύστησε» στους διαδικτυακούς της φίλους τον νέο της εαυτό. Το χαμόγελο της «προδίδει» το πόσο καλά νιώθει με τη νέα της εικόνας. Εννοείται πως τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους είναι πολλά και κολακευτικά.

Πριν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος "γύπας": Δεν φαντάζεστε σε ποια παίκτρια έκανε "πέσιμο" ο Ατσούν μετά το τέλος του τελικού του Survivor! (video)

Μετά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share