Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Η έξοδος του Κωνσταντίνου Βασάλου! Που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής και ποιες "κούκλες" είχε συντροφιά του; (photos)

8 Ιουλίου 2017 17:32
Survivor: Η έξοδος του Κωνσταντίνου Βασάλου! Που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής και ποιες

Οι παίκτες του Survivor φαίνεται πως απολαμβάνουν την ελευθερία τους, αν κρίνουμε από τις συχνές βραδινές εξόδους τους. Χθες, κάποια άτομα από την ομάδα των «Μαχητών» συναντήθηκαν σε γνωστό μαγαζί στην Αγία Παρασκευή, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έχοντας στην παρέα του τις αδερφές Αϊνατζόγλου, Ελισάβετ και Ειρήνη βρέθηκε στο μαγαζί του Κώστα Αναγνωστόπουλου. Εκεί ήταν και ο Μισθοφόρος με την αδερφή του. Όλοι παρέα χόρεψαν και πέρασαν όμορφα το βράδυ της Παρασκευής.


Οι φωτογράφοι βρέθηκαν εκεί και τους απαθανάτισαν. Βέβαια, δεν δίστασαν να ενημερώσουν και τους διαδικτυακούς τους φίλους για την έξοδο τους. Ο Βασάλος και η Ελισάβετ μέσω Insta Stories τρόλαραν την συμπεριφορά του πρώτου στο παιχνίδι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, η Ελισάβετ δημοσίευσε μια selfie τους και πάνω έγραψε: «Μου κάνει μούτρα γιατί δεν ξεσκόνισα την άμμο!». Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος τρόλαρε και ο ίδιος τον εαυτό του, δημοσιεύοντας μια εικόνας με τα εξής λόγια: «Μιλάνε συνέχει για φαί. Θα τις πετάξω στην θάλασσα!».

Πηγή: Peoplegreece.com

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share