Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γάμος Ρουβάς- Ζυγούλη: Αυτό είναι το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους!

8 Ιουλίου 2017 15:17
Γάμος Ρουβάς- Ζυγούλη: Αυτό είναι το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους!

Νέες εικόνες από την τελετή του γάμου του ζευγαριού που μετά από 13 χρόνια ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας .

Μετά από 13 χρόνια, τέσσερα παιδιά και μία υπέροχη ζωή γεμάτη ευτυχία, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης στις 3 Ιουλίου 2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017: Υποψήφια περίμενε άριστα στην Έκθεση και πήρε... 10! Η οργισμένη επιστολή της στο Υπ. Παιδείας!

Το βράδυ της Δευτέρας, η οικία του κ.Βαρδή και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη φιλοξένησε τους 500 προσκεκλημένους από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο, φίλους και συγγενείς του ζευγαριού.

Μία τριανταμελής συμφωνική ορχήστρα υποδεχόταν τους καλεσμένους με μουσική του Μάνου Χατζηδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη. Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται μέσα στην οικία Βαρδινογιάννη λίγο μετά τις 20:15.

Τηρώντας τις παραδόσεις, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έφτασε πρώτος στο παρεκκλήσι. Μαζί του ήταν και τα 4 παιδιά του με τον μικρό Απόλλωνα να βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά του. Ο Σάκης φορούσε ένα custom made φράκο δημιουργία G. Papadogamvros.

Το νυφικό της Κάτιας, έφερε την υπογραφή της Celia Kritharioti. Mε κεντημένα λευκά δαντελένια λουλουδάκια πάνω του (όπως και στα φορέματα της Αναστασίας και της Αριάδνης) και το μεταξένιο πέπλο της κεντημένα 1.000 άνθη πάνω του.
Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας, τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, φορούσαν δημιουργίες της Celia Krithatioti με κυρίαρχο το λευκό χρώμα, με τα κοριτσάκια να φορούν υπέροχα κεντημένα αέρινα φορεματάκια με τα ίδια δαντελένια λουλουδάκια που είχε και το νυφικό της μαμάς τους και τα αγόρια, λευκά κουστούμια.

Τη νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της Νικόλας, τηρώντας το έθιμο, ενώ η είσοδος της Κάτιας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ήταν ονειρική. Η νύφη έφτασε συνοδεία τεσσάρων κοριτσιών ντυμένων στα λευκά που έπαιζαν βιολί και φλάουτο συνθέσεις του Bach.


Ιδιαίτερο στιγμιότυπο, όταν η Κάτια την ώρα που ο ιερέας έψαλε το «η δε γυνή να φοβήται τον άντρα» φίλησε τον Σάκη στο μάγουλο. Τα κοσμήματα της Κάτιας, η καρφίτσα στη γραβάτα του Σάκη αλλά και οι βέρες του ζεύγους είναι ειδικά σχεδιασμένα από την καλή τους φίλη Ελίνα Αναγνωστοπούλου.


Μετά το μυστήριο, ακολούθησε το γαμήλιο δείπνο με τον Σάκη και την Κάτια να κάνουν είσοδο συνοδευόμενοι από Κερκυραίους κανταδόρους και χορευτές ερμηνεύοντας παραδοσιακά τραγούδια της ιδιαίτερης πατρίδας του κορυφαίου καλλιτέχνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχολιάζουμε τις εμφανίσεις των παικτών του Survivor στο πάρτι! Η συμπεθέρα, ο εργάτης δημοσίων έργων και αυτή που δε βάζει μυαλό…
Ο ανθοστολισμός με λευκά τριαντάφυλλα, πεόνιες και γιασεμιά ήταν εμπνευσμένος από την καρδιά που περίκλειε τα αρχικά του Σάκη και της Κάτιας διαμορφώνοντας ένα παραμυθένιο σκηνικό, στους τόνους του λευκού και του χρυσού, με προσωπική επιμέλεια της Έμυ Ντρίζου της Drizos Flowers.
Κάθε τραπέζι είχε τον τίτλο τραγουδιού του Σάκη Ρουβά και το μενού 3 πιάτων περιλάμβανε βασιλικό καβούρι σε πράσινη σαλάτα με μάνγκο και σος λεμονιού, φιλέτο Black Angus, λαχανικά και ψητές πατάτες baby με Calvados Sauce και γλυκό Πάβλοβα με αφράτη κρέμα βανίλιας, κόκκινα φρούτα & μους bitter σοκολάτας.

Μετά το δείπνο οι προσκεκλημένοι ακολουθώντας τους νεόνυμφους που χόρευαν στον latin ρυθμό Κουβανέζικης μπάντας μεταφέρθηκαν στους κήπους της έπαυλης Βαρδινογιάννη.
Η χειροποίητη, ολόλευκη, πενταώροφη τούρτα που στην κορυφή της είχε την καρδιά με τα αρχικά του ζεύγους και όταν έπεφτε το φως πάνω της λαμπίριζε, ξεπερνούσε το 1.70 ύψος έφερε την υπογραφή Παπασπύρου.
Ο Σάκης με την Κάτια χόρεψαν μαζί ένα θεαματικό αργεντίνικο ταγκό. Ο Σάκης πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε στο «κορίτσι του», όπως αποκάλεσε την Κάτια τη διαχρονική του επιτυχία «Μια Ζωή Μαζί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share