Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Οι συνομιλίες του Βασάλου με την... Μαίρη Ρόουζ λίγο πριν μπει στο Survivor! Στο "φως" οι... απολαυστικοί διάλογοι!

8 Ιουλίου 2017 12:30
Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Οι συνομιλίες του Βασάλου με την... Μαίρη Ρόουζ λίγο πριν μπει στο Survivor! Στο

Στιγμές απείρου κάλλους για άλλη μία φορά ζουμε μετά το Survivor!

Αλλά ας το πιάσουμε το πράγμα από την αρχή! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο γόης του παιχνιδιού μονοπώλησε το ενδιαφέρον τόσο για τις ικανότητες του σαν παίκτη όσο και για τις…ερωτοδουλειές του!

Εγώ να σας πω την αλήθεια αυτό που γνώριζα, και ίσχυε, είναι ότι ο Κωνσταντίνος ήταν σε σχέση με την Βασιλική Αγιαννοπούλου πριν μπει στο παιχνίδι, εννοώντας πως δεν χώρισε με την συγκεκριμένη κοπέλα. Από επιλογή της βέβαια δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση για αυτόν όσο κι αν την παρακαλούσαν τα Μέσα, όμως όλοι γνωρίζαμε τι εκτίμηση και σεβασμό είχε στο πρόσωπο της, αφού μας έλεγε ότι θέλει να τον προστατέψει και να μην μιλάει για αυτόν χωρίς αυτόν… Αλλά που να ήξερε τι την περίμενε..

Στην συνέχεια βγήκε άλλη μία κοπέλα η οποία είπε πως περιμένει τον Κωνσταντίνο, η Μαίρη Ρόουζ, την οποία την είχαμε δει να του μιλάει και σε έπαθλο επικοινωνίας που είχαν κερδίσει! Και όλο το στόρι αρχίζει να μπλέκεται! Ρε παιδιά με ποια έχει σχέση ο Βασάλος.. Μπορεί όλοι να ξέραμε, όχι από φήμες, όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν με την Βασίλικη, όμως η άλλη η κοπέλα από την Κύπρο τι ρόλο βαράει; Αλλά περιμένετε…

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κρατούσε μία έκπληξη… Βγαίνοντας από το παιχνίδι, καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε πως είναι ελεύθερος και πως και οι δύο κοπέλες τον χρησιμοποίησαν για την δημοσιότητα, επειδή είδαν τι απήχηση έχει το παιχνίδι! Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε…Η Μαίρη Ρόουζ προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας και πως όλα αυτά ισχύουν…

Δημοσίευσε όπως θα δείτε στο Youweekly.gr και το Dimis Blog όλες τις συνομιλίες που είχε με τον παίκτη του Survivor πριν μπει στο ριάλιτι…. Συνομιλίες που ίσως τον «καίνε» λίγο, καθώς φαίνεται πως δεν ίσχυαν αυτά που είπε…Στα μηνύματα που θα δείτε σήμερα στο Youweekly.gr και δημοσίευσε … Διαβάστε την συνέχεια στο dimis Blog.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share