Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παντρεύεται αύριο ο Σάββας Πούμπουρας - Ποια είναι η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά;

7 Ιουλίου 2017 16:20
Παντρεύεται αύριο ο Σάββας Πούμπουρας -  Ποια είναι η γυναίκα που του «έκλεψε» την καρδιά;

Γάμος για τον Σάββα Πούμπουρα!

«Δεν θα κρυφτώ, ούτε θα τρέξω μακριά από τους φωτογράφους. Εφόσον ξαναβγήκα στα τηλεοπτικά πράγματα και εμφανίστηκα στις φωτογραφίες έξω με τη σύντροφο μου, δεν υπάρχει λόγος να το κρύψω. Είμαι πολλά χρόνια σε σχέση και είμαστε διακριτικοί. Ο,τι είναι να έρθει, ας έρθει» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Real Life ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο παρουσιαστής παντρεύεται την σύντροφό του, Αρετή Θεοχαρίδη με πολιτικό γάμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το άγριο κράξιμο στο Αγγελόπουλο για την σχέση του με τη θρησκεία - «Του σφυρίξανε να κάνει το σταυρό του στην Ελλάδα!» (Video)

“Ο Πούμπουρας Σάββας Αρμάνδος Μάριος του Αγγελου και της Αναστασίας το γένος Μαντήλα που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή Αττικής και η Θεοχαρίδη Αρετή του Γεωργίου και της Ισιδώρας το γένος Μουχτούρη που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στα Μελίσσια Αττικής πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Πέγεια της Πάφου στην Κύπρο” γράφει χαρακτηριστικά η αγγελία γάμου που δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Mr-Green.gr και του δημοσιογράφου Γιώργου Πράσινου, o Σάββας Πούμπουρας θα παντρευτεί τη σύντροφό του σε στενό κύκλο αύριο στο Δημαρχείο Πέγειας στην Πάφο.

Πηγή: Youweekly.gr
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share