Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αγνοείται η ανήλικη κόρη γνωστού ηθοποιού! Η έκκληση του για βοήθεια στα social media!

5 Ιουλίου 2017 14:40
Αγνοείται η ανήλικη κόρη γνωστού ηθοποιού! Η έκκληση του για βοήθεια στα social media!

Δύσκολες ώρες περνά ο πασίγνωστος ηθοποιός.

Η έφηβη κόρη του εξαφανίστηκε πριν από μία εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Μέσα από αναρτήσεις του στο Facebook ζητά από όσους γνωρίζουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με το που βρίσκεται να βοηθήσουν.Ο λόγος για τον Ντόναλ Λόγκ.

Ο ηθοποιός της σειράς «Gotham», που έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και μέσα από άλλες σειρές (Vikings), δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για κάποιους θηρευτές που κυκλοφορούν ανάμεσα σε γλυκές και ευκολόπιστες ψυχές, όπως είναι η 16χρονη κόρη του. Φρόντισε να προειδοποιήσει ότι στην υπόθεση έχει ήδη αναμειχθεί η αστυνομία της Νέας Υόρκης και το FBI. Ζητά επίσης όσους βρίσκονται μαζί της απλά να την αφήσουν σε κάποιο σημείο και ότι όλη η οικογένεια θα την υποδεχτεί να αγκαλιές χωρίς να κάνει ερωτήσεις.

Η Τζέιντ Λόγκ εθεάθη τελευταία φορά στο Μπρούκλιν στις 26 Ιουνίου. Είναι διεμφυλική και ήταν προηγουμένως γνωστή ως Άρλο Λογκ. Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής πράξης και θεωρεί ότι η Τζέιντ το έχει σκάσει από το σπίτι της.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share