Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ο Κωνσταντίνος θα ήθελε να πάει καλύτερα!» - Όλα όσα αποκάλυψε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου για το αποτέλεσμα του ημιτελικού (video)

5 Ιουλίου 2017 14:03
«Ο Κωνσταντίνος θα ήθελε να πάει καλύτερα!» - Όλα όσα αποκάλυψε ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου για το αποτέλεσμα του ημιτελικού (video)

Στο LaBiriBiri προβλήθηκαν δηλώσεις του Γιάννη Βασάλου, πατέρα του Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για το γιο του και τον αποκλεισμό του από τον σημερινό τελικό του Survivor.

«Ο Κωνσταντίνος επέστρεψε σπίτι μετά από απουσία 5 μηνών, και είναι κοντά μας. Εγώ εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου, θεώρησα ότι θα είναι στον τελικό. Δεν τα κατάφερε, δεν πειράζει, νομίζω ότι είναι ο νικητής στις καρδιές όλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβες" από τον Τόνυ Μαυρίδη και απίστευτες αποκαλύψεις για την Έλενα Παπαρίζου! Η εξάρτησή της από το αλκοόλ και οι άγνωστες πτυχές!

Νομίζω είναι ανθρώπινο, όταν κανείς έχει το παιδί του να υποφέρει,περιμένει να πάει ακόμη καλύτερα. Ο ίδιος θεωρεί επιτυχία του ότι έφτασε μέχρι εκεί, θα ήθελε να πάει καλύτερα, δεν το κρύβει ούτε εκείνος, ούτε εγώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι εμφανίσεις των γυναικών του Survivor στον ημιτελικό! Ποιες έκλεψαν την παράσταση και ποιες κρίνονται κακοντυμένες;

Τα τρία παιδιά που μείνανε θεωρώ ότι ήταν οι πιο αξιόλογοι παίκτες, εύχομαι το καλύτερο και για τους δύο! Θέλω να κερδίσει αυτός που θα ψηφίσει ο κόσμος, το κριτήριό του είναι το πιο αλάνθαστο. Ο Κωνσταντίνος θέλει να κερδίσει ο Μάριος, συνδέεται με φιλία πια μαζί του» είπε. Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share