Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γάμος Ρουβά - Ζυγούλη: Η στιγμή που ο Σάκης τραγουδά τον χορό του ζευγαριού! Όλο το παρασκήνιο από τον γάμο του καλοκαιριού! (video)

4 Ιουλίου 2017 08:30
Γάμος Ρουβά - Ζυγούλη: Η στιγμή που ο Σάκης τραγουδά τον χορό του ζευγαριού! Όλο το παρασκήνιο από τον γάμο του καλοκαιριού! (video)

O Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν χτες το βράδυ, σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην οικία Βαρδινογιάννη στην Εκάλη.

Στο «Φτιάξε καφέ» παρουσιάστηκε αναλυτικό ρεπορτάζ με όλες τις λεπτομέρειες και το παρασκήνιο του λαμπερού τους γάμου.

Οι λαμπεροί νεόνυμφοι είχαν στο πλάι τους τα 4 παιδιά του, αλλά και τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Υπό τους ήχους 30μελούς συμφωνικής ορχήστρας, εισήλθαν στο χώρο, για να πάνε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπου και τελέστηκε το μυστήριο. Τη νύφη στο γαμπρό παρέδωσε ο πατέρας της, Νίκος. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι ήταν δεκάδες, ενώ μετά την τελετή ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ότι πιο τρυφερό: Η πρώτη φωτογραφία Ρουβά - Ζυγούλη μετά τον γάμο τους που έχει "λυγίσει" το διαδίκτυο!


Το ζευγάρι με ανακοίνωση στα τραπέζια ζήτησε από τους καλεσμένους να μην δημοσιεύσουν τίποτα από την τελετή. Οι νεόνυμφοι χόρεψαν με τα παιδιά τους, ενώ αμέσως μετά ο Σάκης Ρουβάς έπιασε το μικρόφωνο και το κέφι εκτινάχτηκε στα ύψη! Το μενού ήταν απολύτως εκλεκτό, και περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, καβούρι, φιλέτο black angus και πάβλοβα. Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share