Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ειρήνης Κολιδά για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες στο Survivor! (Video)

26 Ιουνίου 2017 13:49
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ειρήνης Κολιδά για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες στο Survivor! (Video)

Η Ειρήνη Κολιδά μίλησε σε κυπριακή εκπομπή για τους λόγους που την ώθησαν να μπει στο Survivor, σε μία εξομολόγηση ψυχής, αποκαλύπτοντας και πολλά πράγματα για την προσωπική της ζωή!

«Ήμουν σε μία φάση που δεν ήμουν καλά και ψυχολογικά και οικονομικά, και έπρεπε να κάνω κάτι. Ήταν ένας από τους λόγους, το ότι θα με βοηθούσε το Survivor να προωθήσω τη δουλειά ου, και όχι να κερδίσω το έπαθλο. Το συζήτησα με τον πρώην άντρα μου, και μου είπε φυσικά και να το κάνω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Twitter: Οργή και μίσος για τον Μισθοφόρο! Στο στόχαστρο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Είχα χάσει πρόσφατα τον μπαμπά μου, προσπαθούσα να συνέλθω από το σοκ, μας έδωσαν μόλις ένα μήνα ζωής όταν διαγνώστηκε, σε δύο εβδομάδες έφυγε, έγινε πέρυσι τον Μάιο. Με τον πρώην άντρα μου είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Εγώ το αποφάσισα να χωρίσουμε!

Δεν έκανα και κάτι φοβερό, δεν είμαι πυρηνικός φυσικός, απλά συμμετείχα σε ένα παιχνίδι, σίγουρα θα ήθελα να κερδίσει κάποιος από τους Μαχητές.

Ο Ντάνος είναι σκύλος μαύρος στα αθλήματα, και σίγουρα κερδίζει τις γυναίκες με την εμφάνισή του! Ο Βασάλος είναι το πιο ωραίο παιδί! Πολλές φορές έκλαιγα μόνη μου στο παιχνίδι, είχα κρίσεις πανικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ποιος κερδίζει σήμερα στο αγώνισμα της ασυλίας και ποιος αποχωρεί! Υπάρχει ανατροπή;

Τρέχαμε χωρίς να έχουμε φάει, θα υπάρξουν παιδιά που θα χρειαστούν βοήθεια μετά το παιχνίδι, πιέζεσαι πολύ. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω λίπος, τώρα είμαι πιο παχιά από όταν γένναγα.

Είχε σταματήσει η περίοδος, έχεις όλα τα συμπτώματα όμως. Έφαγα πάρα πολύ στον Άγιο Δομίνικο!» είπε η πρώην παίκτρια των Μαχητών.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share