Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άλλος άνθρωπος: Η τρομερή αλλαγή της Πετρούλας! Δείτε πως είναι σήμερα (photo)

25 Ιουνίου 2017 17:10
Άλλος άνθρωπος: Η τρομερή αλλαγή της Πετρούλας! Δείτε πως είναι σήμερα (photo)

Την γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Star Channel, αλλά και το δελτίο καιρού, στο οποίο άφησε εποχή. Η Πετρούλα Κωστίδου, εδώ και μερικά χρόνια, έχει πραγματοποιήσει ολική στροφή την καριέρα της, Με διαφορετικό χρώμα μαλλιών πλέον, αλλά και φιλοσοφία ζωής, η αγνώριστη Πετρούλα μίλησε στα «Αποκαλυπτικά» για τη νέα πορεία που επιχειρεί να δώσει στην καθημερινότητά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββατοκύριακο στην Άνδρο για την Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της με μαγιό που έκλεψε την παράσταση!

«Έχω κάνει πλέον διαφορετικές επιλογές, δεν είναι ότι δεν αγαπάω την τηλεόραση, απλά τώρα κάνω άλλα πράγματα, γράφω ένα βιβλίο. Αν δεν τα είχα κάψει, δεν θα τα άλλαζα τα μαλλιά μου, πάλι καλά που τα έκαψα, μου αρέσει περισσότερο το καστανό! Δεν μετανιώνω τίποτα! Είδα ότι κάτι λείπει, και ήταναν δώσω λίγο περισσότερη προσοχή στην ψυχή μου!

Δεν βλέπω πλεόν τηλεόραση! Έχω πετάξει από πάνω μου πολλά κιλά κόμπλεξ και ανασφάλειες! Έχω κάνει πλαστική στο στήθος, έχει καμιά δεκαριά χρόνια! Έχω 7 χρόνια σχέση, και αν δεν μπορώ να κάνω παιδί, θα με ενδιέφερε να υιοθετήσω! Έβγαλα ένα ποσό που μου επιτρέπει να μην εργάζομαι για ένα χρονικό διάστημα!»είπε μεταξύ άλλων η Πετρούλα. Δείτε τη συνέντευξή της στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share