Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Τελείωσαν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στην Ελλάδα! Η φωτογραφία που τον πρόδωσε

23 Ιουνίου 2017 11:19
Survivor: Τελείωσαν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στην Ελλάδα! Η φωτογραφία που τον πρόδωσε

Καθώς τα γυρίσματα του Survivor έχουν ολοκληρωθεί και ο μεγάλος τελικός πλησιάζει, Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε-επιτέλους-στην Ελλάδα.

Ο παρουσιαστής του ριάλτι επιβίωσης, ο οποίος ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τους followers του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μπορεί να μην μας έδωσε στίγμα αυτή τη φορά για την επιστροφή του, ωστόσο μια φωτογραφία που αναρτήθηκε σε λογαριασμό εστιατορίου στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 22 Ιουνίου έκανε την αποκάλυψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικός επίλογος στην πτώση του ελικοπτέρου στον Σχινιά!

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του εστιατορίου «Μάγειρες» και ο Σάκης Τανιμανίδης ποζάρει μεταξύ άλλων με την σύντροφό του Xριστίνα Μπόμπα, την αδελφή του Κασσιανή Τανιμανίδου και την μητέρα του, Ματούλα.

«Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Τανιμανίδης για να μας αποδείξει ότι μπορεί να επιβιώσει και στην Ελλάδα», έγραψαν στη λεζάντα της φωτογραφίας! Δείτε την εν λόγω ανάρτηση παρακάτω:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share