Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Φουλ ερωτευμένη: Η εξομολόγηση της Ζυγούλη στον Ρουβά λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

20 Ιουνίου 2017 13:23
Φουλ ερωτευμένη: Η εξομολόγηση της Ζυγούλη στον Ρουβά λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και τέσσερα υπέροχα παιδιά -την Αναστασία, την Αριάδνη, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα– το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 3 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, οι οποίοι θα είναι οι κουμπάροι τους.

«Την ημέρα του γάμου μας την ονειρεύομαι σαν μια γιορτή με όλη την οικογένεια και τους φίλους μας», λέει, στο Marie Claire και την Μαρία Λεμονιά, η Κάτια και αποκαλύπτει: «ομολογώ ότι ο Σάκης ήταν πιο επίμονος στο θέμα του γάμου και εκείνος είχε την ιδέα να γίνει την ημέρα των γενεθλίων μου. Στην πορεία είχε “συμμάχους” και τα παιδιά – κυρίως την Αναστασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Peugeot 3008: Ποιο είναι το μοντέλο που εμφανίστηκε στο Survivor και μαγνήτισε τα βλέμματα; (photos)

Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό το γεγονός ότι όλες τις προετοιμασίες τις κάνουμε όλοι μαζί. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τα παιδιά να δοκιμάζουν τα ρούχα τους ως παρανυφάκια και να προσπαθούν, γεμάτα ενθουσιασμό και αγάπη, να μάθουν τι πρέπει να κάνουν. Αισθάνονται ότι έχουν να διεκπεραιώσουν μία πολύ σοβαρή αποστολή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Ο μεγάλος νικητής του σημερινού ατομικού αγωνίσματος και το ξεχωριστό έπαθλο που θα απολαύσει!

Παράλληλα, η μέλλουσα νύφη ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τον αγαπημένο της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η ζωή ήταν πριν και μετά τον Σάκη. Ο Σάκης με βοήθησε να έρθω σε μια πιο ουσιαστική επαφή με τα ενδότερα της ψυχής μου. Με δυνάμωσε, άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου, την οπτική μου για μένα την ίδια».

«Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μια πρωτόγνωρη έλξη, τη βεβαιότητα ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός μου. Από εκεί και πέρα, όλα κύλησαν γρήγορα, έντονα, καρμικά», συνεχίζει, ενώ κλείνει την συνέντευξη με μία φράση όλο νόημα: «τιμή μου η προσφώνηση κυρία Ρουβά!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share