Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Δεν θα το πιστεύετε! - Έτσι φώναζαν οι συμμαθητές της την Κέιτ Μίντλετον στο σχολείο!

20 Ιουνίου 2017 11:20
Δεν θα το πιστεύετε! - Έτσι φώναζαν οι συμμαθητές της την Κέιτ Μίντλετον στο σχολείο!

Και όπως φαίνεται από το παρατσούκλι που της είχαν δώσει στο σχολείο, δεν ήταν και η πιο συμπαθητική κοπέλα.

Σε μία επίσκεψη στο παλιό της σχολείο, το St. Andrews, το 2012, η 35χρονη εξομολογήθηκε πως παλιότερα ήταν γνωστή με το όνομα "Squeak" ανάμεσα στους συμμαθητές της.

Σύμφωνα με τη Mirror, η δούκισσα εξομολογήθηκε στους μαθητές πως το Squeak ήταν το όνομα ενός από τα ινδικά χοιρίδια του σχολείου. Βέβαια, ούτε η αδερφή της, Πίπα Μίντλετον, τη γλίτωσε εκείνη την φώναζαν Pip όπως έλεγαν το άλλο ινδικό χοιρίδιο του σχολείο. «Οπότε εγώ ήμουν η Squeak και η αδερφή μου ήταν η Pip» αποκάλυψε η Κέιτ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Ο μεγάλος νικητής του σημερινού ατομικού αγωνίσματος και το ξεχωριστό έπαθλο που θα απολαύσει!

Αν και η Κέιτ είναι ακομπλεξάριστη και δεν δίστασε να αποκαλύψει αυτή την όχι και τόσο κολακευτική πτυχή της ζωής της, φαίνεται πως δεν ήταν και πολύ αγαπητή στο σχολείο.

Γιατί εκτός από το όνομα του ινδικού χοιριδίου που είχαν στο σχολείο, η λέξη Squeak ως παρατσούκλι μεταφράζεται ως σκύλα και ως κάποιος που σε εκνευρίζει ιδιαίτερα.

Πλέον, o πλήρης τίτλος της ως Αικατερίνης της Αγγλίας είναι: Her Royal Highness Princess William Arthur Philip Louis, Duchess of Cambridge, Countess of Strathearn, Baroness Carrickfergus (Η Αυτού Μεγαλειότης Πριγκίπισσα Γουλιέλμου Αρθρούρου Φιλίππου Λουδοβίκου, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κόμισσα του Στράθερν, Βαρόνη του Καρρικφέργκας).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share