Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

H μεγάλη αποκάλυψη του Μάρκου Σεφερλή για τον Μάριο Πρίαμο: "Τον γνώρισα όταν..."

19 Ιουνίου 2017 17:08
H μεγάλη αποκάλυψη του Μάρκου Σεφερλή για τον Μάριο Πρίαμο:

Καλεσμένος στο πλατό του Survivor Πανόραμα βρέθηκε σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής.

Με παρέα του την Ελεονώρα Μελέτη ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε για το πως ξεκίνησε να βλέπει Survivor και αποκάλυψε πως ο Μάριος Πρίαμος είναι φίλος του. Μίλησε για την γνωριμία τους στην Κύπρο και για μια πτυχή του χαρακτήρα του κύπριου παίκτη που δεν γνωρίζαμε ως τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος μεγάλος καύσωνας του καλοκαιριού: Πλησιάζει 40αρια ο καιρός το Σαββατοκύριακο!

«Έπαιζα στην Κύπρο παραστάσεις και η διαμονή μου είναι στη Λεμεσό αλλά επειδή εκείνη την ημέρα έπαιζα στη Λευκωσία και την άλλη μέρα είχα το πρωί στη Λευκωσία μια εκπομπή σε ένα σταθμό, λέω που να γυρίζω τώρα Λεμεσό, θα μείνω στη Λευκωσία σε ένα ξενοδοχείο και θα πάω το πρωί στη Λεμεσό! Τελειώνοντας λοιπόν την παράσταση λέω με ένα φιλαράκι που να πάμε για ένα ποτό και μου λέει αυτό έχω ένα φίλο εδώ σε ένα μαγαζί, πάμε να πιούμε εκεί ένα ποτό! Πάμε λοιπόν σε ένα μαγαζί, γνωρίζω τον Μάριο, τρελός τελείως, πολύ ωραίος τύπος, εργαζόταν εκεί! Το τρελοκύπριος δεν έχει βγει τυχαία λοιπόν, γι αυτό και τον αγαπάνε όλοι στην Κύπρο και όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα! Είναι φοβερό παιδί, με χιούμορ, ήταν κι αυτός φαν μου, με έβλεπε και γέλαγε με όλα αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια! Τελειώνουμε λοιπόν τη διασκέδαση και λέω πρέπει να βρω ένα ξενοδοχείο τώρα και αμέσως μου λέει θα σου βρω εγώ ξενοδοχείο φιλαράκι! Με πήγε με τα αμάξι και μου λέει πήγαινε πάνω κοιμήσου, τα κανονίζω όλα εγώ και το πρωί θα έρθω να σε πάρω να πάμε στην εκπομπή! Φοβερός κι εξυπηρετικός», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Αρκετά σοβαρός ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Βασάλου! Αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο;

«Πάω λοιπόν το πρωί στην εκπομπή, γυρίζω και πάω να πληρώσω το ξενοδοχείο και μου λένε είναι πληρωμένο από τον Μάριο και τρελαίνομαι! Είναι φοβερός τύπος, έκανε κι αυτή την κίνηση και εντάξει…», δήλωσε ο Μάρκος!

Στη συνέχεια ανέφερε πως μόλις τον είδε στο παιχνίδι τον αναγνώρισε αμέσως και φαινόταν από την αρχή ότι ήταν φαβορί, και επίσης είπε ότι είναι πολύ καλός στις επιδόσεις, ειδικά στην αρχή! Από τότε και έπειτα λοιπόν υποστηρίζει τους «Μαχητές»! Δείτε όσα δήλωσε ο Σεφερλής και όσα είπε για τον γιο του που είναι φαν του Survivor στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share