Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παντρεύτηκε διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής! Το άκρως... αποκαλυπτικό νυφικό της συζύγου του που μαγνήτισε τα βλέμματα! (photos)

19 Ιουνίου 2017 14:11
Παντρεύτηκε διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής! Το άκρως... αποκαλυπτικό νυφικό της συζύγου του που μαγνήτισε τα βλέμματα! (photos)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Καρέλης με την αγαπημένη του Ισμήνη Χριστουλάκη. Ο γάμος τελέστηκε στον τόπο καταγωγής του ζευγαριού στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα στη Ρογδιά του Ηρακλείου, με το ζευγάρι να κάνει το επόμενο βήμα μετά τον πολιτικό τους γάμο και τον ερχομό του γιου τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα θέματα Ιστορίας και Μαθηματικών Γενικής Παιδείας!

Αμέσως μετά τον γάμο έγινε και η βάφτιση του γιου τους, ο οποίος πήρε το όνομα Γιώργος με το ζευγάρι να πλαισιώνεται από φίλου και συγγενείς. Η νύφη ήταν άκρως εντυπωσιακή, φορώντας ένα νυφικό δια χειρός του σχεδιαστή Βρεττός Βρεττάκος, έχοντας ανοιχτή πλάτη και διαφάνειες παντού, ενώ ο Νίκος Καρέλης ένα μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Εξαιρούνται από την ασυλία οι τραυματίες παίκτες; Ποιος θα φύγει από το παιχνίδι και τι θα συμβεί στην συνέχεια;

Το ζευγάρι ζει μόνιμα στο Βέλγιο λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή με τη Γκένκ, αλλά δεν ξεχνά ποτέ τον τόπο καταγωγής τους, ταξιδεύοντας όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν στην Κρήτη.

Πηγή: ekriti.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share