Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη: Γιατί ο Χολίδης χώρισε την Δούκισσα Νομικού! (Παρασκήνιο)

12 Ιουνίου 2017 10:32
Αποκάλυψη: Γιατί ο Χολίδης χώρισε την Δούκισσα Νομικού! (Παρασκήνιο)

Ενα από τα πιο όμορφα ζευγάρια, από εκείνα που οι φωτογράφοι δεν «χόρταιναν» να απαθανατίζουν μαζί, αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Η «Μπάρμπι» και ο «Κεν» της εγχώριας showbiz, η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης χώρισαν πριν από λίγο καιρό και όπως συνέβη και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, όλα έγιναν... μυστικά. Ηταν το μέγα ερώτημα για μεγάλο διάστημα, ενώ και στο παρελθόν χύθηκε πολύ μελάνι για την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης τους. Είναι μαζί η Δούκισσα Νομικού και ο Χρήστος Χολίδης; Οταν επιβεβαιώθηκε -με τα χίλια ζόρια-, άρχισαν άλλα προαιώνια ερωτήματα: θα παντρευτεί το μοντέλο με τον τραγουδιστή; Πότε θα παντρευτούν; Θέλει να γίνει μανούλα η Δούκισσα; Πότε; Οι απαντήσεις και των δύο πάντα αόριστες, γενικές, χωρίς «είδηση». Μέχρι που άρχισαν οι φήμες για χωρισμό. Μία, δύο, τρεις, να που τελικά ήρθε η ώρα.Φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Νομικού.

Είναι solo!

Το ζευγάρι που εντυπωσίαζε σε κάθε του έξοδο δεν είναι πλέον μαζί, καθώς εδώ και λίγο καιρό αποφάσισε να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του, με τον Χρήστο Χολίδη μάλιστα να κάνει solo... καριέρα, εκτός από την πίστα, και στις καλοκαιρινές διακοπές του. Πριν από περίπου μία εβδομάδα εθεάθη να περιδιαβαίνει τα Ματογιάννια μόνος του, χαμογελαστός κι ευδιάθετος. Ωστόσο και η Δούκισσα δεν έκατσε να... θρηνήσει. Βρίσκει παρηγοριά στους φίλους της, ενώ, όπως μας πληροφορούν αυτόπτες μάρτυρες, πριν από περίπου δύο εβδομάδες η εστεμμένη καλλονή και ο Νίκος Κριθαριώτης, του οποίου ο γάμος με τη Βίκυ Καγιά περνάει κρίση, έκαναν μαζί τη βόλτα τους με το αυτοκίνητο στην παραλιακή.

Η αιτία

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τους πιθανούς λόγους χωρισμού του ζευγαριού. Ο επίσημος; Ο φόρτος εργασίας. Ο τραγουδιστής δούλευε πολύ και ακανόνιστες ώρες, η Δούκισσα το ίδιο, με σπουδές, πρακτική, εκπομπή, φωτογραφήσεις, κάπου «μπούκωσαν» και είδαν ότι δεν τους μένει χρόνος ούτε για «ζήτω». Γι' αυτό αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους και να εκμεταλλευτούν τις ώρες που τους απομένουν προς ίδιον όφελος ο καθένας. Βέβαια, αυτοί που γνωρίζουν πολύ περισσότερο το ζευγάρι μιλούν για άλλη αιτία, πιο βαθιά και πιο σοβαρή από μια... απλή «έλλειψη χρόνου».

Η ζήλια

Αν και είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της showbiz, η Δούκισσα -λένε όσοι γνωρίζουν- πολλές φορές γίνεται πιεστική με τους συντρόφους της, καθώς δεν μπορεί να μετριάσει τη ζήλια της. Πώς γίνεται αυτό, θα πείτε... Κι όμως, η πρώην Σταρ Ελλάς, την οποία πολλοί θα ήθελαν στο πλευρό τους, πολλές φορές καταλαμβάνεται από το «πράσινο τερατάκι» της ζήλιας και κάνει τόσο τη δική της ζωή όσο και του εκάστοτε αγαπημένου της δύσκολη. Στη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη ήταν αρκετές οι φορές που οι καβγάδες τους ξεκινούσαν από μια σκηνή ζήλιας της Δούκισσας, για να καταλήξουν σε μούτρα. Βέβαια, ο τραγουδιστής που -κακά τα ψέματα- έτρεφε (και πιθανόν ακόμη τρέφει) δυνατά αισθήματα για το πανέμορφο κορίτσι προσπαθούσε να γλιτώσει τις κακοτοπιές προσέχοντας τις κινήσεις και τα λεγόμενά του. Ολα λοιπόν αυτά τα ξεσπάσματα ζήλιας -χωρίς λόγο, επιμένουμε- είχαν ως αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να πιεστεί και να μην έχει τη διάθεση να τα αντιμετωπίσει, ενώ το μοντέλο δεν μπορούσε να βρίσκεται διαρκώς σε εγρήγορση για το τι θα μάθει, τι θα ακούσει, τι θα δει, οπότε και ελήφθη, όπως όλα δείχνουν, η γενναία απόφαση.Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Μπάρμπι, ο Κεν και η Ζέτα

Πολλές φορές μάλιστα η «πέτρα του σκανδάλου», όπως αναφέρει η "Εσπρέσο" (χωρίς να φταίει, να εξηγούμαστε) ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία ο καλλιτέχνης διατηρούσε πριν από πάρα πολύ καιρό δεσμό. Χαρακτηριστικό του πόσο πολύ «φυλαγόταν» ο Χρήστος Χολίδης από την επόμενη σκηνή ζηλοτυπίας της αγαπημένης του είναι το γεγονός ότι στις προσωπικές συζητήσεις η κουβέντα περί Ζέτας ήταν διαχρονικά κομμένη. Προκειμένου να αποφεύγει μάλιστα τις... κακοτοπιές, ο τραγουδιστής απέφευγε ακόμη και να φιλοξενήσει στα stands της καφετέριας που διατηρεί στο Παλαιό Φάληρο περιοδικό που είχε στο εξώφυλλό του τη Ζέτα Μακρυπούλια! Μάλιστα, μιλούσε συχνά για τις εκρήξεις ζήλιας της καλής του στους φίλους του, σε μια προσπάθεια να αποφορτιστεί. Βέβαια, επειδή ο κόσμος της showbiz είναι μικρός, και στο «Ολα μπάχαλο» πήγε η... πρώην Ζέτα, αλλά και στο «Dancing with the stars» χόρεψε η νυν που έγινε πρώην...

Τρισευτυχισμένη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού, λίγο μετά τον γάμο της και κάνει τον γύρο του ίντερνετ!

Ο γάμος της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη έγινε χθες στην Μύκονο και ήταν παραμυθένιος.

Ωστόσο, σήμερα ολοκληρώθηκαν οι γαμήλιοι εορτασμοί και το ζευγάρι ξεκουράζεται στο σπίτι του στο Νησί των Ανέμων

Νωρίτερα, η παρουσιάστρια ξέκλεψε λίγο χρόνο προκειμένου να μοιραστεί κάποια λόγια με τους αναγνώστες του blog της, ενώ πριν από λίγα λεπτά έκανε στο Instagram την πρώτη της ανάρτηση ως... κυρία Θεοδωρίδη και επίσημα.

Συγκεκριμένα, η Δούκισσα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με τον καλό της, αμέσως μετά το τέλος του Μυστηρίου.

Τα likes και τα σχόλια με ευχές για τους νεόνυμφους, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν... βροχή.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Θεοδωρίδης: Ποιος είναι και τι δουλειά ακριβώς κάνει ο αγαπημένος σύζυγος της Δούκισσας!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες η Δούκισσα Νομικού και ο καλός της Δημήτρης Θεοδωρίδης! Ποιος όμως είναι αλήθεια ο άνδρας που την έκλεψε την καρδιά και την έκανε τόσο ευτυχισμένη;

Ο Δημήτρης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη, από τον πρώτο της γάμο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή, Σάββα Θεοδωρίδη.

Σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο Tuffs της Βοστώνης και είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών.

Ο σύζυγος πλέον της Δούκισσας Νομικού είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2008 έγινε διευθυντής σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Λίγο αργότερα αναβαθμίστηκε στη θέση του διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης. Από τον Ιανουάριο του 2014 είναι Β΄ Αντιπρόεδρος της εταιρείας Intrakat.

Είναι φανατικός Ολυμπιακός, πάρα πολύ ήρεμος, ευγενικός και άνθρωπος που δεν χάνει την ψυχραιμία του.

Με τη Δούκισσα γνωρίστηκαν στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2014 και από χθες πλέον πορεύονται μαζί τη νέα κοινή ζωή τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share