Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Ο πατέρας μου δεν περνούσε καλά!» Τα καρφιά της κόρης του Στάθη Ψάλτη κατά της Χριστίνας Ψάλτη! Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον Μιχάλη Μόσιο

11 Ιουνίου 2017 21:43
«Ο πατέρας μου δεν περνούσε καλά!» Τα καρφιά της κόρης του Στάθη Ψάλτη κατά της Χριστίνας Ψάλτη! Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον Μιχάλη Μόσιο

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία, με συνέντευξή της στην εφημερίδα «Σπίρτο» έρχεται να υποστηρίξει τον αδερφό του αδικοχαμένου ηθοποιού, για τα όσα είπε εναντίον στη σύζυγό του, Χρστίνα Ψάλτη.

«Είπε τα παράπονα του ο αδερφός του. Αλήθειες είπε ο άνθρωπος. Δεν έχουμε επαφές με τη Χριστίνα και ήταν δική της επιλογή. Άλλαξε συμπεριφορά αφότου παντρεύτηκαν, ο πατέρας μου δνε περνούσε καλά. Στα περιουσιακά είμαστε εντάξει, δεν είχαμε κάτι να μας χωρίζει. Δεν ήξερα ότι απαγόρευε την είσοδο στο νοσοκομείο, μου τα είπαν μετά, και έμεινα άφωνη, τρελάθηκα!» είπε η κόρη του ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor- Διαρροή τώρα! Δείτε ποιος κερδίζει απόψε ένα ακόμη μοναδικό έπαθλο!

Ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος από την άλλη, διαψεύδει τόσο την κόρη, όσο και τον αδερφό του ηθοποιού, παίρνοντας το μέρος της συζύγου του, και προβαίνοντας σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον ηθοποιό: «Αυτά που ακούω έιναι λίγο ντροπή, να σεβαστούν τη μνήμη του, βγαίνουν και κατηγορούν τη Χριστίνα, ήταν συνέχεια δίπλα του. Πρέπει να ντρέπεται να τα λέει αυτά οα δερφός του! Δεν είχανε χωρίσει, απλά ήταν λίγο τσακωμένοι, γιατί ο Στάθης δεν έκανε να καπνίζει, και έβγαζε αίμα από τη μύτη και το στόμα, και η Χριστίνα του είπε ή το τσιγάρο ή εμένα!

Και να είχαν χωρίσει, για ποιο λόγο να τα πουν τώρα; Αυτό είναι ιεροσυλία! Χρειάζονταν χρήματα η κόρη του και παίρνανε και έβαζε ο Ψάλτης τη Χριστίνα να το σηκώνει! Και κάθονται και πολεμούν αυτό το κόριτσι, που θυσιάστηκε για εκείνον! Ο Στάθης είχε πει ότι όταν πεθάνει, θα πέσουν να τη φάνε!»κατέληξε ο ηθοποιός. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share