Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δείτε πως είναι η Νάνσυ από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

11 Ιουνίου 2017 16:23
Δείτε πως είναι η Νάνσυ από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» 17 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Είναι η σειρά που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι. Η σειρά του Λευτέρη Καπώνη προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα απ’ τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και για τρία χρόνια ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης. Οι περιπέτειες του «Ακάλυπτου» και του «Κτηνίατρου» μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι δεν έχαναν επεισόδιο. Ο Ανδρέας, ο επονομαζόμενος «Ακάλυπτος» λόγω των ακάλυπτων επιταγών του, ήταν ο γυναικάς, που πνιγόταν απ’ τα χρέη και απατούσε διαρκώς τη σύζυγό του, Αλίκη. Εκτός απ’ την Αλίκη, την Μπέτη και τη Ρένα την παράσταση έκλεβε και η φιλενάδα του «Τίγρη», η Νάνσυ.

Δείτε μετά το 22:00 τα τυχερά που είχε ο Μάκης…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Επεισόδιο - θρίλερ σήμερα με ανατροπές και ένταση! Τι θα δούμε; (video)

Μια νεαρή χορεύτρια η οποία μπήκε στη ζωή του πρωτάρη Μάκη και την αναστάτωσε, καθώς ο έρωτάς του για εκείνη, ήταν παράφορος.

Η Νάνσυ της σειράς ήταν η Μαρία Παπαλάμπρου η οποία είχε τραβήξει τα βλέμματα του αντρικού κοινού με την ομορφιά και το μπρίο της. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα γυμνάσια που έκανε στον συμπαθή Μάκη, ο οποίος όλο έλεγε ότι θα την ξεχάσει και θα την ξεπεράσει και όλο το μετάνιωνε και ως κλασικός άντρας επέστρεφε στον τόπο του εγκλήματος. 17 χρόνια μετά η 40άρα πλέον Νάνσυ παραμένει εξίσου εντυπωσιακή, όπως τότε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξανάγινε! Τι πρωτοφανές μοίρασαν στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share