Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο πατέρας του Βασάλου ξεσπά για την Μαρί Ρόουζ και το μήνυμα που έστειλε στο Survivor! Τι αποκάλυψε…

8 Ιουνίου 2017 17:10
Ο πατέρας του Βασάλου ξεσπά για την Μαρί Ρόουζ και το μήνυμα που έστειλε στο Survivor! Τι αποκάλυψε…

Πολλά τα ερωτηματικά γύρω από την Μαρί Ρόουζ, την Κύπρια γυμνάστρια που έστειλε μήνυμα στον Κωνσταντίνο Βασάλο, στο έπαθλο επικοινωνίας!

Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν πως υποστηρίζει ότι είναι η σύντροφος του, ενώ…δεν είναι και ξαφνικά την βλέπουμε να στέλνει μήνυμα αγάπης στον Κωνσταντίνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Μεγαλείο ψυχής από τον Μπο! Η τρομερή αποκάλυψη που έρχεται στο "φως" λίγο μετά την αποχώρησή του!

Ο πατέρας του παίκτη, κ.Γιάννης ξέσπασε για την συγκεκριμένη κοπέλα ξεκαθαρίζοντας όλη την αλήθεια για την…φημολογούμενη σχέση τους λέγοντας: «Εγώ δεν την γνωρίζω καθόλου. Μου κάνει πολύ δυσάρεστη εντύπωση το γεγονός ότι βγαίνει και μιλάει. Είπα στην κόρη μου να επικοινωνήσει μαζί της και να την ενημερώσει ότι την επόμενη φορά που θα μιλήσει για λογαριασμό της οικογένειας του Κωνσταντίνου ή για τον Κωνσταντίνο, εγώ θα απευθυνθώ σε δικηγόρο. Δεν θέλω κανείς να χρησιμοποιεί το παιδί μου για κανένα λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Κωνσταντίνου και πρωταθλητής bodybuilding Γιάννης Bασάλος στην Espresso.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share