Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Όλγα Φαρμάκη παίρνει θέση για την... εγκυμοσύνη της! Η στάση που Δημήτρη Αλεξάνδρου που "φούντωσε" τις φήμες (video)

8 Ιουνίου 2017 12:04
Η Όλγα Φαρμάκη παίρνει θέση για την... εγκυμοσύνη της! Η στάση που Δημήτρη Αλεξάνδρου που

Η αινιγματική ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στα social media ώθησε τους δημοσιογράφους να τον προσεγγίζουν σε χτεσινή του έξοδο για να διαπιστώσουν αν η σύντροφός του, Όλγα Φαρμάκη, περιμένει παιδί.

«Ο Δημήτρης περιμένει παιδί, κάντε του μια δήλωση! Πες για το παιδί σου ρε!» τον πείραζε ο φίλος του Γιώργος Μανίκας, με τη ρεπόρτερ της εκπομπής να τον φωνάζει «Πατέρα!» και το μοντέλο να φεύγει χαμογελώντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Τα πάνω - κάτω έρχονται την επόμενη εβδομάδα! Τι θα συμβεί και θα ανατρέψει τα δεδομένα του παιχνιδιού;

Η Τζωρτζέλα αποκάλυψε ότι τον πήρε τηλέφωνο, και της είπε ότι οδηγεί και θα την πάρει σε λίγο, αλλά δεν την πήρε ποτέ πίσω. Ο Μαρίνος Βυθούλκας δήλωσε ότι επικοινώνησε με την Όλγα Φαρμάκη, η οποία διέψευσε την εγκυμοσύνη, και αυτό είναι μία από τις πλάκες που κάνει ο Δημήτρης στα social media. Η εκπομπή δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά της στο μοντέλο.

«Πάντως έγινε ντόρος, Δημήτρη μου, μπράβο, και εγώ όταν θέλω να κάνω, θα σε πάρω να μου δώσεις μια λύση» είπε η Τζωρτζέλα, και η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Μπορεί να θέλει να πάει στο Survivor του χρόνου!»Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share