Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ασχημόπαπα που «μεταμορφώθηκαν» σε κύκνους!

7 Ιουνίου 2017 18:30
Ασχημόπαπα που «μεταμορφώθηκαν» σε κύκνους!

Υπάρχουν σταρ οι οποίοι γεννήθηκαν όμορφοι και άλλοι που μόνο ωραίους δεν θα τους έλεγες. Με τη βοήθεια της πλαστικής χειρουργικής και μια στρατιά από ειδικούς ομορφιάς κατάφεραν να... ξαναγεννηθούν.

CELINE DION
Η Καναδή τραγουδίστρια κατάφερε να μεταμορφωθεί στην κυριολεξία. Η φωνή της βεβαίως ήταν πάντα το ατού της αλλά κατά τ' άλλα....

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Δείτε ποιος κερδίζει! (video)

JENNIFER ANISTON
Πριν υποδυθεί την καταπληκτική και αστεία Rachel στην αγαπημένη μας σειρά η Jennifer Aniston είχε σίγουρα διαφορετικό κομμωτή. Και σίγουρα η μύτη της δεν ήταν αυτή που βλέπουμε σήμερα.

ANGELINA JOLIE
Τα τεράστια χείλη της έφηβης Angelina μαζί με το παχουλό πρόσωπο δεν ήταν σίγουρα ό,τι καλύτερο μπορούσε να της συμβεί. Με τα χρόνια όμως το πρόσωπό της άλλαξε και πλέον τα χείλη της είναι από τα δυνατότερα σημεία της.

SARAH JESSICA PARKER
Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην οθόνη, η Sarah Jessica Parker μόνο σέξι δεν ήταν όπως τη γνωρίσαμε ως Carrie Bradshaw στο Sex and the City. Για να καταφέρει να ξεχωρίσει και να αποκτήσει το στυλ που ήθελε αναγκάστηκε να επέμβει στη μύτη της, στο σαγόνι της και να κάνει διάφορα Botox όλα αυτά τα χρόνια.

DANIEL CRAIG
Έχετε παρατηρήσει ότι για να επιλεγείς να υποδυθείς τον Bond θα πρέπει να διαθέτεις χαρισμα και φυσική ομορφιά. Ο συγκεκριμένος όμως 007 μεγαλώνοντας άλλαξε και έγινε πιο γοητευτικός γιατί στα νιάτα του δεν θα τον έλεγες και ωραίο!

VICTORIA BECKHAM
Η Victoria Beckham θεωρείται πλέον πρότυπο ομορφιάς και είναι παντρεμένη με τον γοητευτικότερο αθλητή του κόσμου. Παρόλα αυτά εάν την γνώριζες νεότερη δεν θα της έριχνες ούτε μια δεύτερη ματιά. Ποιος θα το φανταζόταν ποτέ;

MATTHEW LEWIS
Όταν ο Matthew Lewis έπαιζε στις ταινίες Harry Potter αυτό που βλέπαμε πάνω του ήταν τα τέλεια δόντια του. Από ότι φαίνεται ο ηθοποιός επένδυσε σε καλή μεριά, εάν κρίνουμε από το παρελθόν του.

NICOLE KIDMAN
Η Nicole Kidman είναι από τις πιο γοητευτικές και στυλάτες γυναίκες του Χόλυγουντ αλλά είναι βέβαιο πως χωρίς τις πλαστικές δεν θα ήταν αυτή που είναι σήμερα. Όσο για τον hairstylist που επέλεξε; Τα σέβη μας!

PATRICK DEMPSEY
Ο Patrick Dempsey, ο άνδρας που έχει κάνει πολλές να αναστενάξουν στο περίφημο Grey’s Anatomy, έχει αλλάξει πάρα πολύ μεγαλώνοντας και μάλιστα προς το καλύτερο. Από ότι φαίνεται λίγα κιλά παραπάνω και μερικές άσπρες τρίχες κάνουν μεγάλη διαφορά σε κάποιους.

JOSEPH GORDON LEVITT
Ως έφηβος ο Joseph Gordon-Levitt δεν διέθετε ούτε το σώμα αλλά ούτε και το κούρεμα για να γίνει ένας από τους πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της γενιάς του. Είχε πάντα βέβαια ένα πολύ γλυκό πρόσωπο αλλά όπως συμβαίνει σε πολλούς άνδρες, μεγαλώνοντας έγινε πολύ πιο γοητευτικός.

KHLOE KARDASHIAN
Επί χρόνια η Khloe θεωρείτο η λιγότερο όμορφη από όλη την οικογένεια παρόλο που κι εκείνη ξόδευε μια περιουσία για να ανταγωνιστεί τις αδελφές της. Πλαστικές στήθους, ενέσεις στα χείλη, ενέσεις λίπους στους γλουτούς, λέιζερ για τις ραγάδες.... και τι δεν είχε κάνει. Κι από ότι φαίνεται δεν ήταν μάταιος ο κόπος.

PIERCE BROSNAN
Οι άνδρες που υποδύονται τον James Bond πρέπει να είναι ψηλοί, δεμένοι και όμορφοι. Ρίχοντας μια ματιά στην αριστερή φωτογραφία συνειδητοποιούμε ότι ο Pierce Brosnan δεν θα είχε καμία απολύτως ελπίδα την εποχή εκείνη. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Υπάρχει ελπίδα;

TOBEY MCGUIRE
Τον γνωρίσαμε ως Peter Parker στην πρώτη ταινία του Spider-Man. Ο Tobey Maguire μεταμορφώθηκε στην κυριολεξία.

JAKE GYLLENHAAL
Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο γοητευτικότατος αυτός ηθοποιός δεν φαινόταν στα νιάτα του ότι θα μια μέρα θα γινόταν τόσο σέξι.

CRISTIANO RONALDO
Σε τι να αναφερθούμε; Στα σπυράκια; Στο σαγόνι; Στο στόμα; Θα εξακολουθούσε να μας κατακλύζει με όλες αυτές τις σέλφι εάν ήταν ακόμη έτσι σήμερα;

KYLIE JENNER
Πριν καν ενηλικωθεί η Kylie Jenner είχε ήδη εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις. Είχε ήδη κάνει έξι: στο στήθος, στο σαγόνι, στα φρύδια και στα βλέφαρα αλλά και στη μύτη. Ε, δεν έμεινε και τίποτα.

TOM CRUISE
Ο Tom Cruise ως γνωστόν θεωρείται από τους πιο σέξι άνδρες του πλανήτη. Κι όλα αυτά τα χρωστά κατά κύριο λόγο στον ορθοδοντικό του.

MEGAN FOX
Η Megan Fox είναι απίστευτη αλλά ποιος ξέρει πόσο χρόνο και χρήμα επένδυσε για να γίνει αυτό που είναι σήμερα; Στήθος, μύτη, μάγουλα, χείλη, botox... από όλα έχει ο μπαξές κι εκείνη τα έκανε όλα.

BLAKE LIVELY
Η Blake Lively, η πρώην σύντροφος του Leonardo DiCaprio, κατέφυγε στις πλαστικές για να φτιάξει τη μύτη της την οποία θεωρούσε πολύ μεγάλη. Κι από τότε η καριέρα της απογειώθηκε...

DREW BARRYMORE
Παρόλο που ήταν πολύ γλυκιά ως παιδάκι στον E.T., η Drew Barrymore πέρασε μια άχαρη φάση στην εφηβεία της. Παρόλο που αφέθηκε για κάποια χρόνια επέστρεψε πάλι στα καλύτερά της.

KESHA
Όλα αυτά τα χρόνια το πρόσωπο της συγκεκριμένης τραγουδίστριας έχει αλλάξει πάρα πολύ. Φυσικά τα χαρακτηριστικά μας αλλάζουν καθώς μεγαλώνουμε αλλά κάποιοι λένε ότι η Kesha έκανε και κάποιες πλαστικές για να γίνει πιο όμορφη. Λίγο μύτη, στήθος, λίγο Botox και έτοιμη!

BRADLEY COOPER
Ο Bradley Cooper υπήρξε πάντα γοητευτικός και είχε πάντα ωραίο σώμα. Παρόλα αυτά μεγαλώνοντας έγινε ακόμη πιο ωραίος.

NICOLE RICHIE
Η κόρη του τραγουδιστή Lionel Richie ήταν μια καθημερινή κοπέλα με κάποια κιλά παραπάνω όταν πρωτοεμφανίστηκε στην οθόνη. Τα τελευταία όμως χρόνια έγινε μια ταλαντούχα σχεδιάστρια και στην πορεία κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η σύντροφος του Βασάλου που τον έκανε να... κοκκινίσει! (video)

SEAN PENN
Παρόλο που σαν νέος δεν έλεγε και τίποτα, ωστόσο κατάφερε μεγαλώνοντας βα γίνει αρκετά γοητευτικός ώστε να προσελκύσει γυναίκες όπως η Madonna και η υπέροχη Charlize Theron.

CHRIS PRATT
Στο παρελθόν ο Chris Pratt δεν είχε καμία σχέση με τον ηθοποιό που ξέρουμε σήμερα ο οποίος έχασε πάρα πολλά κιλά το 2014 για να υποδυθεί τον υπερήρωα στην ταινία Guardians of the Galaxy.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share