Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022

Ο Κώστας Καζάκος «μαζεύει» τις δηλώσεις του για τους νέους! «Δεν είπα ποτέ προδότες του νέους αλλά...»

6 Ιουνίου 2017 13:05
Ο Κώστας Καζάκος «μαζεύει» τις δηλώσεις του για τους νέους! «Δεν είπα ποτέ προδότες του νέους αλλά...»

«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν, είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν να φύγουν» δήλωσε ο Κώστας Καζάκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστος: Δεν φαντάζεστε ποιος παίκτης του Survivor είναι το παιδάκι της φωτογραφίας! (photo)

Μετά το σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις τους με τις οποίες χαρακτήριζε προδότες τους νέους που αποφάσιζαν να φύγουν από την Ελλάδα για να εργαστούν στο εξωτερικό.
Μιλώντας στην εκπομπή «Πράσινο κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» στο Ράδιο Γάμμα και τον Γ. Γεωργόπουλο ο Κώστας Καζάκος σήμερα υποστήριξε ότι «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του. «Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν. Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν».

«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δις ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δις ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους», τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: To Twitter "ξεσάλωσε" με τον Γιάννη Σπαλιάρα που έκανε γυμνός ηλιοθεραπεία - Δείτε τα "επικά" tweets (Photo)

Υπενθυμίζεται πως ο πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Καζάκος μίλησε στο Happy Day και αναφερόμενος στους νέους που φεύγουν στο εξωτερικό για να δουλέψουν είχε πει «ό,τι θέλει ο νέος πρέπει να το παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του, αλλιώς είναι ξένος! Φύγανε και πάνε και δουλεύουν για τις ξένες χώρες και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία… προδοσία». Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν σάλο και πολλά αρνητικά σχόλια στα social media.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share