Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Για πρώτη φορά η μάνα του Γιώργου Αγγελόπουλου "ανοίγει" την καρδιά της! Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της αλλά και για το τι είναι αυτό που την στεναχωρεί (video)

6 Ιουνίου 2017 10:55
Survivor: Για πρώτη φορά η μάνα του Γιώργου Αγγελόπουλου

Στη Σκιάθο, τόπο καταγωγής του, βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Κώστας Τσουρός.

Ο συνεργάτης του Πρωινού εξασφάλισε για την εκπομπή συνέντευξη της μητέρας του Ντάνου, της κ. Ράνιας, η οποία μίλησε για τον γιο της, και τη συμμετοχή τoυ στο Survivor!

Η μητέρα του παίκτη των Διάσημων έδειξε στον δημοσιογράφο του Πρωινού φωτογραφίες του γιου της, αλλά και του προσέφερε τα περιβόητα πιτάκια του Ντάνου. Όπως αποκάλυψε, δουλεύει στη μαναβική ενός σούπερμαρκετ, όλοι περνάνε από εκεί για να δουν ποια είναι η μητέρα του Γιώργου. «Με αγορές πάνω από 20 ευρώ, δίνουν δώρο και μια καρύδα Ντάνος!» αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός, και αμέσως μετά προχώρησε στην εξομολόγηση της μητέρας, η οποία είπε:

«Γεια σας, χαίρομαι που μιλάμε, φυσικά γίνεται ένας χαμός με τον Γιώργο, πολύ ευχάριστο. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που του δείχνουν, θα τρελαθεί όταν βγει. Είχα ένα θέμα με τη φωνή, σε ένα χειρουργείο κόπηκαν δυο φωνητικές χορδές και μου έμεινε η βραχνάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Τεράστια ανατροπή στην 24ωρη ψηφοφορία! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι στην πρώτη θέση

Το έμαθα ότι θα πάει στο Survivor τελευταία στιγμή, μου το ανακοίνωσε, του λέω πλάκα μου κάνεις, και αντέδρασα στην αρχή! Ήμουν πολύ χάλια και στενοχωρημένη όταν είδα ότι το παιδί βίωνε αυτές τις καταστάσεις, τον έβλεπαν σαν δυνατό παίκτη, στενοχωριόταν αυτός μια φορά, εγώ 10, κάτι συνέβαινε για να βγάζει τόσα νεύρα, έχανα κι εγώ εδώ κιλά, έχασα 7 κιλά από τη στενοχώρια μου, όταν βγει και με δει, θα τρελαθεί.

Ο Γιώργος πιστεύει, ο Χανταμπάκης έθιξε το πιο ευαίσθητο πιστεύω του, έτσι ήταν πάντα! Αυτοί ξέρουν καλύτερα τι συμβαίνει με την Ευρυδίκη, αν του αρέσει, αρέσει και σε μένα! Καλή κοπέλα είναι. Η Ειρήνη μου αρέσει σαν κοπέλα, η Παπαδοπούλου, συγγνώμη. Πραγματικά παντού Γιώργος! Με παίρνουν τηλέφωνο από Αμερική, Κρήτη, Γιάννενα, και μου λένε συγχαρητήρια, δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανελλαδικές εξετάσεις 2017: Αυτά είναι τα θέματα που "έπεσαν" στην Νεοελληνική γλώσσα!

Ψήφισα 25 φορές για αυτόν! Κάτι επίσημο δεν ξέρω για σχέση, κάτι περιστασιακό είναι φυσικό να έχει. Ο Σπαλιάρας είναι καλό παιδί, ο Χανταμπάκης με νευρίασε και λίγο ο Χούτος, δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του. Είναι η πρώτη φορά που λείπει τόσο πολύ από το σπίτι, είναι πάντα νικητής, και θα βγει νικητής!» κατέληξε.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ενοχλήθηκε από τις αναφορές στο ότι είναι κατάκοιτη και ότι ο Ντάνος θέλει τα λεφτά για να τη βοηθήσει στην υγεία της. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έχουν σταλεί στην παραγωγή 1680 υπογραφές και βιντεάκια άλλων παικτών με πέναλτι, για να υποστηρίξουν τον Ντάνο, ενώ στην εκπομπή παίχτηκαν και φωτογραφίες του Ντάνου από νεότερη ηλικία. Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share