Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σκηνές βγαλμένες από παραμύθι: Ο χλιδάτος γάμος του Basil Μαυρολέων και της Ειμι Τέρι που έγινε στο Ρίο (Photo)

5 Ιουνίου 2017 13:24
Σκηνές βγαλμένες από παραμύθι: Ο χλιδάτος γάμος του Basil Μαυρολέων και της  Ειμι Τέρι που έγινε στο Ρίο (Photo)

Όχι, δεν έχει βγει από το σκηνικό παραμυθιού. Είναι απόλυτα αληθινές εικόνες ενός γάμου από ... άλλο πλανήτη.

Οι ... φεστιβαλικές εκδηλώσεις διήρκεσαν τρεις μέρες. Τζετ σέτερς απ' όλο τον κόσμο συνέρρευσαν στο Ρίο Ντε Τζανέιρο όπου σε «καθεστώς» απόλυτης χλιδής έγινε ο γάμος του γόνου της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, Βασίλη (Basil για τους φίλους του) Mαυρολέων με την make up artist από τη Βρετανία Έιμι Τέρι.

Οι pre γιορτές συμπεριλάμβαναν ένα πάρτι με βόλεϊ στην άμμο και κοκτέιλ στο ξενοδοχείο Fasano.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιος θα είναι τελικά ο νικητής; - Προκαλεί φρενίτιδα στο Twitter η 24ωρη ψηφοφορία

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου την Παρασκευή σε ένα ονειρικό σκηνικό. Μία θρησκευτική τελετή γεμάτη πλούτο, λάμψη και παραμυθένιο σκηνικό στήθηκε στην εκκλησία του São Francisco de Paula, στο κέντρο της πόλης.

Για την ξεχωριστή αυτή περίσταση η Έιμι διάλεξε ένα επιβλητικό λευκό νυφικό του Ιταλού σχεδιαστή Τζιαμπατίστα Βάλι, με ογκώδη φούστα, μακριά ουρά και φουσκωτά, χυτά μανίκια, που αναδείκνυαν τέλεια το καλλίγραμμο κορμί της.

Μεταξύ των προσκεκλημένων τους ήταν οι: Τζιοβάνα Μπατάλια, Μπιάνκα Μπραντολίνι, Ευγενία Νιάρχου, Πίτερ Ντούντας, Ευάγγελος Μπούσις Αριζόνα Μιούς, Ελίζα Σεντάουι, Αλεξάντερ Ντελάλ, Νάταλι Μάσενετ, Καρολίν Γουίνμπεργκ και Τέσα Ματίας συνόδευσαν το ζευγάρι.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το δείπνο τους στο Parque Lage. Η διασκέδαση περιελάμβανε μπαιάνας και χορευτές καποέιρα, ενώ το μπουφέ έφερε την υπογραφή της Μαρία Άλις Σολιμένε.

Οι εορτασμοί συνεχίστηκαν και το Σάββατο με πάρτι σε μία έπαυλη στην περιοχή της Santa Teresa. Οι εικόνες της πολυτέλειας και της χλιδής έλαμψαν κι εδώ..

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share