Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Τύφλα" στο μεθύσι ο Χρανιώτης: Έσπασε αυτοκίνητο και πέρασε μια νύχτα στο κρατητήριο! Η άγνωστη περιπέτεια που δεν γνώριζε κανείς

2 Ιουνίου 2017 16:00

Όλοι τον γνωρίζαμε, κυρίως από το πέρασμά του από το "Κωνσταντίνου και Ελένης", ωστόσο καλύτερα τον μάθαμε μέσα από το Survivor!

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος έχει καταφέρει να μείνει ακόμα στο ριάλιτι επιβίωση και να κερδίσει αρκετό κόσμο με την συμπεριφορά του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Η ύπουλη τακτική της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για να πετάξει εκτός παιχνιδιού τον Ντάνο!

Ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός, όπως και ο καθένας μας έχουμε και τις άσχημες στιγμές μας στην ζωή! Μια από αυτή είχε περιγράψει στο παρελθόν και ο ίδιος ο Γιώργος Χρανιώτης:

«Όταν ήμουν πιτσιρικάς- δεκαεννιά χρόνων στο Ξυλόκαστρο, είχα σπάσει ένα αυτοκίνητο. Είχα ανεβεί πάνω μεθυσμένος και χόρευα. Ήμουν μαζί με δύο φίλους μου. Όταν με έπιασαν οι αστυνομικοί, με ρώτησαν από πού είμαι και τους απάντησα από το Τμήμα Ηθών, γιατί θυμόμουν τη σειρά του Μανουσάκη που παιζόταν τότε στην τηλεόραση. Δεν είχα σχέση με την υποκριτική ακόμη. Με κράτησαν στο τμήμα και έπειτα, όταν ήρθε ο πατέρας μου, του είπα ότι δεν είχα κάνει τίποτα και ότι με κράτησαν κατά λάθος. Όταν έγινε πια το δικαστήριο έπειτα από χρόνια, κι εγώ στο μεταξύ είχα μαζέψει χρήματα από το χαρτζιλίκι μου και αποζημίωσα τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, που δεν έφταιγε σε τίποτα ο άνθρωπος, αποκάλυψα στον πατέρα μου ότι όντως εγώ το είχα σπάσει. Φυσικά δεν ήταν κλασική περίπτωση βανδαλισμού, γιατί δεν υπήρχε πρόθεση από μέρους μου. Απλώς ήμουν τόσο μεθυσμένος που δεν ήξερα τι έκανα», είπε πει σε παλαιότερη συνέντευξη του ο ηθοποιός και παίκτης του Survivor!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share