Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μαρίνα Σάττι: Γνωρίστε το κορίτσι που έγινε "φαινόμενο" στο Youtube - Άγνωστες πτυχές της ζωής της

2 Ιουνίου 2017 11:41
Μαρίνα Σάττι: Γνωρίστε το κορίτσι που έγινε

Δέκα μέρες έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησε το νέο single της ταλαντούχας τραγουδοποιού Μαρίνας Σάττι με τίτλο «Μάντισσα», ένα τραγούδι που γνωρίζει τεράστια επιτυχία και βάζει παρακαταθήκη, ως η επιτυχία του καλοκαιριού.

Η Μαρίνα Σάττι έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ και έχει αποφοιτήσει ως ενορχηστρωτής και μουσική παραγωγός από το μουσικό κολέγιο Berklee της Βοστώνης με πλήρη υποτροφία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 12 διάσημοι Έλληνες που πέρασαν τραγικά χρόνια μέσα στην φτώχεια!

Ήδη, έχει περιοδεύσει στην Ευρώπη με την E.J. Orchestra κι έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως Bobby McFerrin, Wayne Shorter και Νίκο Κυπουργό, ενώ μόλις τελείωσε μία σειρά πετυχημένων παραστάσεων με τον Ερωτόκριτο του Κωνσταντίνου Ρήγου στο ρόλο της Αρετούσας.

Το ανατρεπτικό video της επιτυχίας της «Μάντισσας» που έχουν σκηνοθετήσει οι Kimino και το οποίο γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, στη Βαρβάκειο και την Αθηνάς έγινε αμέσως viral.

Η μουσική είναι της Μαρίνα Σάττι και οι στίχοι του Μιχάλη ΜΕΘ Κουινέλη.

Σε λιγότερο από 48 ώρες και έχοντας χιλιάδες posts και shares στα social media, το clip ξεπέρασε τις 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube κάνοντας το έτσι αμέσως #1 YouTube Trend ενώ σήμερα έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια views.

Το «Μάντισσα» είναι από τα λίγα τραγούδια που μεταδίδονται ταυτόχρονα από διαφορετικά είδη ραδιοφώνων, με ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο και την πρώτη εβδομάδα από την αποστολή του στα media, το hit single, βρίσκεται ήδη στο Top25 του airplay.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Ποιος κερδίζει στο αγώνισμα της Κυριακής το ξεχωριστό έπαθλο που θα μας εκπλήξει! Η ένταση και τα... ψυχολογικά παίκτη

Το track βρίσκεται σταθερά στο #1 του iTunes chart ενώ η Μαρίνα Σάττι έχει άλλα δύο τραγούδια της στο Top10, το original single «Κούπες» όπως επίσης και το remix του Alceen στην πρώτη της μεγάλη επιτυχία.

Το φαινόμενο Μαρίνα Σάττι, τo γνωρίσαμε πριν 1 χρόνο με την διασκευή της, στο παραδοσιακό τραγούδι «Κούπες», το οποίο έχει φτάσει τα 10 εκατομμύρια YouTube views.

Η πρώτη φορά που η Σάττι κέντρισε το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων, ήταν με την παρουσία της σε δύο μουσικά projects: Το πρώτο, αφορούσε την συμμετοχή της στο cd Retropolis ΙΙ – με το γνωστό τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη “Αργοσβήνεις μόνη”, σε διασκευή του Tareq – και το δεύτερο, στο διαδικτυακό «7 τραγούδια για το καλοκαίρι» ( με το τραγούδι “Ένα καλοκαίρι” - στίχοι: Αλέξης Αλεξόπουλος και μουσική: Γιάννης Σπανός).

Πρόσφατα συμμετείχε στην εναρκτήρια παράσταση της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ, κρατώντας τον ρόλο της Αρετούσας στον διασκευασμένο “Ερωτόκριτο”, του Δημήτρη Μαραμή.

Δείτε το βίντεο με την τελευταία της επιτυχία:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share