Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

«Ο Ρέμος δεν είναι καλός τραγουδιστής και η Πάολα βγάζει τον πισινό της… » - Απίστευτο κράξιμο από Ελληνίδα τραγουδίστρια (Photo)

31 Μαΐου 2017 17:30
«Ο Ρέμος δεν είναι καλός τραγουδιστής και η Πάολα βγάζει τον πισινό της… » - Απίστευτο κράξιμο από Ελληνίδα τραγουδίστρια (Photo)

Απροσδόκητα πυρά εξαπέλυσε η μεγάλη τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη κατά του Αντώνη Ρέμου και της Πάολα.

«Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι αλλά, κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι. Τίποτα δεν είναι» ήταν η δήλωση της Ελένης Βιτάλη για τον Αντώνη Ρέμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - παρασκήνιο: Απίστευτη γκάφα της παραγωγής! Ποιο πλάνο έδειξε στο trailer και δεν προβλήθηκε ποτέ στο χθεσινό επεισόδιο; (video)

Εκφράζοντας την απαρέσκειά της για τη λαϊκή σκηνή, η ερμηνεύτρια αποδόμησε και την Πάολα για την οποία σχολίασε: «Η Πάολα βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της... Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αλλά πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα!» παραλληλίζοντας την εμμέσως πλην σαφώς με τους ιδιότυπους καλεσμένους της Αννίτας Πάνια...

Η Ελένη Βιτάλη άσκησε αιχμηρή κριτική στη σύγχρονη λαϊκή σκηνή, μιλώντας στην κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω». «Δεν μου αρέσει καθόλου η σημερινή λαϊκή σκηνή, που είναι λίγο ποπ, δεν είναι τίποτα! Δεν μου αρέσει γιατί έχει ένα μεγάλο κίνδυνο, να χαθεί η λαϊκή μουσική τελείως. Πες μου τι σφυρίζεις, να σου πω τι ψηφίζεις! Το λέω χρόνια αυτό! Έχει μεγάλη σχέση τι ακούμε! Ακούμε θεά από εδώ, θεά από εκεί, η Πάολα βγάζει τον πισινό της, η άλλη βγάζει το εκείνο της... Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αλλά πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα!», είπε η Ελένη Βιτάλη.

Πιστεύει ότι μουσικές πορείες όπως η δική της μπορούν να καταγραφούν ξανά; «Βεβαίως. Είναι εξαιρετικά ταλέντα. Σχήματα. Γκρουπάκια. Απλά μέσα στη φασαρία αυτή δεν ακούγονται. Και βγαίνουν τώρα ο Ρέμος με τα Ρεμάκια του. Δεν είναι όλα μια πλασματική πραγματικότητα που λέγεται Ρέμος, δεν έχω τίποτα με το παλικάρι αλλά, κακά τα ψέματα, ούτε καλός τραγουδιστής είναι. Τίποτα δεν είναι. Λέω δεν είναι καλός τραγουδιστής. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός άνθρωπος», τόνισε η Ελένη Βιτάλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share