Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η Άντζελα όπως δεν την έχετε ξαναδεί! - Ακομπλεξάριστη χωρίς μακιγιάζ και με... καροτσάκι λαϊκής! (Photo)

31 Μαΐου 2017 14:00
Η Άντζελα όπως δεν την έχετε ξαναδεί! - Ακομπλεξάριστη χωρίς μακιγιάζ και με... καροτσάκι λαϊκής! (Photo)

Η Άντζελα Δημητρίου όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Κόντρα στις βραδινές εμφανίσεις-υπερπαραγωγή που μας έχει συνηθίσει, η «λαίδη» του ελληνικού πενταγράμμου μέρα μεσημέρι μας έδειξε μια διαφορετική εικόνα της πριν από λίγες μέρες.

Mε casual look και γυαλιά καθρέφτη από τη συλλογή της βγήκε να κάνει τις αγορές της και την ακολούθησε κατ’ αποκλειστικότητα ο φακός του Youweekly.gr αποδεικνύοντας έτσι ότι παρά την πολυετή παρουσία της στον χώρο της ελληνικής δισκογραφίας παραμένει απλή και καθημερινή, μια γυναίκα ακομπλεξάριστη που δεν διστάζει να βγει ακόμα και αμακιγιάριστη στον δρόμο, χωρίς βεντετισμούς και σταριλίκια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Και δεν είναι μόνο, ότι βγήκε αμακιγιάριστη! Πρόχειρα πιασμένα πίσω το μαλλί της, καροτσάκι λαϊκής, αθλητικά …. Πραγματικά μία άλλη!

Καμία σχέση με την Άντζελα που έχουμε συνηθίσει! Μία εμφάνιση που καμία κυρία της showbiz δεν θα τολμούσε να κάνει, για τα μάτια και την γνώμη του κόσμου!

Υπερβολικά απλή! Ο κόσμος της μιλούσε στον δρόμο κι εκείνη χαμογελούσε και έπιανε συζήτηση με όλους!

Εμείς πραγματικά με αυτό που είδαμε εντυπωσιαστήκαμε! Όχι μόνο για την εμφάνιση, που αδιαφόρησε για τα αδιάκριτα βλέμματα… αλλά και την αυθεντικότητα της! Θέλει «κότσια» να είσαι η Άντζελα Δημητρίου και να βγεις έτσι… Ποια θα το έκανε αυτό;

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share