Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: Φίλος του Κοκκινάκη καταγγέλλει την παραγωγή του Survivor για την υποψηφιότητα αποχώρησης! (video)

30 Μαΐου 2017 20:47
Survivor: Φίλος του Κοκκινάκη καταγγέλλει την παραγωγή του Survivor για την υποψηφιότητα αποχώρησης! (video)

Στο χθεσινό επεισόδιο του survivor, και συγκεκριμένα στο Συμβούλιο του Νησιού, είδαμε πως οι Διάσημοι, μπήκαν σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Οι παίκτες των Διάσημων, έβγαλαν υποψήφιους προς αποχώρηση τον Μπο και τον Κώστα Κοκκινάκη!

Σήμερα, λοιπόν, μέσα από την εκπομπή «Όλα Καλά», ακούσαμε τον φίλο του Κώστα Κοκκινάκη, να μιλά για τα ξεσπάσματα του, αλλά και να καταγγέλλει την παραγωγή για την εικόνα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποθέωση για τον Ντάνο από πασίγνωστη ηθοποιό: "Είναι το λαϊκό παλικάρι της Ελλάδας!" (Video)

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν πιστεύει ότι το μοντάζ παίζει ρόλο στην εικόνα του Κοκκινάκη, ο φίλος του είπε: «Ναι, βέβαια, βέβαια το πιστεύω ακράδαντα γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι μια παραγωγή. Η παραγωγή έχει στόχο να είναι κερδοφόρα οπότε εμείς και ο κόσμος βλέπει πόσες ώρες είναι 3; Βλέπει ένα 25 τοις εκατό της ημέρας να σου πω. Δεν μπορεί να έχει ο κόσμος 100 τοις εκατό την εικόνα γιατί για να την έχεις 100 τοις εκατό θα πρέπει να τους βλέπεις 24 ώρες, πράγμα που είναι αδύνατον…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Survivor: Διέρρευσαν πλάνα από το σημερινό επεισόδιο! Δείτε ποιος θα κερδίσει...(video)

Και συνέχισε μιλώντας για το μοντάζ: «Το μοντάζ κάποια πράγματα θα το πάει εκεί που θέλει να τα πάει που ξέρουμε όλοι και πιστεύω ότι είναι κατανοητό εύκολα απ όλο τον κόσμο. Η εικόνα που μπορεί να σχηματίσεις για έναν άνθρωπο δεν είναι και 100 τοις εκατό».

Πηγή:youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share