Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτοί είναι οι 13 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που αποφάσισαν να απέχουν από τον... έρωτα! (Photo)

29 Μαΐου 2017 15:45
Αυτοί είναι οι 13 Έλληνες και ξένοι διάσημοι που αποφάσισαν να απέχουν από τον... έρωτα! (Photo)

Άφωνους άφησε τους συντελεστές της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου», αλλά και τους τηλεθεατές, η γνωστή τραγουδίστρια Έφη Σαρρή, η οποία παραδέχθηκε ότι υπήρξαν περίοδοι που δεν είχε ερωτικό σύντροφο.

Ήταν - όπως λέει - 15 χρόνια χωρίς σεξ.Μάλιστα έφτασε σε σημείο να συνιστά την αποχή στον κόσμο, κάνοντας τη ρητορική ερώτηση: «Μήπως τελικά αυτό είναι το ελιξήριο; Δεν ξέρεις».

Η Έφη Σαρρή δεν είναι η μόνη που επέλεξε για κάποιο διάστημα στη ζωή της να απέχει από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

H Lady Gaga, η πλούσια κληρονόμος Πάρις Χίλτον, η σέξι ράπερ Νίκι Μινάζ, αλλά και ο Πρίγκιπας τους σεξ, Prince επέλεξαν να απέχουν από το σεξ, και είχαν τους λόγους τους.

Λέγεται πως η τωρινή πριγκίπισσα της ποπ, Lady Gaga, έχει αποφασίσει για κάποιο διάστημα να παραμείνει μόνη της, και να απέχει από το σεξ.

Παρά τα τολμηρά κοστούμια που επιλέγει να φορά σε όλες της τις εμφανίσεις, η ίδια δήλωσε πρόσφατα στους δημοσιογράφους πως «δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο, και ειδικά όταν είμαι σε περιοδεία, να γνωρίσω κάποιον».

Η εφημερίδα «Mirror» μάλιστα αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής της εκδήλωσης για το Viva Glam στο Λονδίνο, όταν η Gaga ήταν περίπου 23 είχε πει αναφερόμενη στον εαυτό της: «μέχρι και η Lady Gaga μπορεί να απέχει από το σεξ, δεν είναι ανάγκη να κάνεις σεξ για να αγαπηθείς από κάποιον».

Ο Κόλιν Φάρελ, το «κακό παιδί» του Χόλιγουντ, πίσω στο 2009, όταν εκείνος χώρισε με τη συγγραφέα Έμα Φόρεστ, δήλωσε στον Τύπο πως θα απέχει από τη σεξουαλική του δραστηριότητα με τις γυναίκες, αναφωνώντας: «Μπούχτισα πια!».

Ο όρκος του δεν κράτησε όμως για πολύ... μόνο μερικούς μήνες.

Μετά τη γνωστή ιστορία της κυκλοφορίας του ροζ DVD της «Μια Νύχτα με την Πάρις», το οποίο ανέβασε κατά πολύ τη ζήτηση και τη φήμη της, η βαθύπλουτη κληρονόμος κατέβασε τα «ρολά» και έβαλε ταμπέλα «Μη διαθέσιμη» για κάποιο διάστημα.

Η 29χρονη Πάρις σε συνέντευξη που είχε δώσει στο βρετανικό «GQ» το 2006, εκτός του ότι αποκάλυψε πως είχε κοιμηθεί με δύο μόνο άντρες στη ζωή της μέχρι τότε, δήλωσε επιπλέον:

«Δεν κάνω σεξ για ένα χρόνο. Κάνω "φάσεις" με διάφορους άντρες, αλλά τίποτα παραπάνω». Και την πιστέψαμε...

Ο Μάικ Τάισον έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Graham Bensinger σχολιάζοντας μια παλιότερη δήλωση του ότι δεν έκανε σεξ για 5 χρόνια συνειδητά: «Ναι γιατί ήμουν ηλίθιος. Απλά άκουσα ότι μου είπαν άλλοι.

Γυναίκες και πυγμαχία δεν ταιριάζουν και θα σου κάνουν ζημιά. Μπήκα σε αυτό το άθλημα ως ένας τελείως άμυαλος άνθρωπος που είχε τόσο χαμηλή αυτοπεποίθηση που έψαχνε την δόξα στα 12 του γιατί η ζωή του πήγαινε χαμένη».

Οι Jonas Brothers το μουσικό συγκρότημα των τριών αδερφών, το οποίο εκτοξεύτηκε στην κορυφή του Billboard και προωθήθηκε κατά κόρον από την εταιρία Ντίσνεϊ.

Τα αδέρφια είχαν δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις τους, πως απόφασή τους ήταν να παραμείνουν «άσπιλοι» μέχρι να παντρευτούν.

Μάλιστα, ο μεσαίος αδερφός, ο Τζο, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Details» πως οι τρεις τους φορούσαν δαχτυλίδια «αγνότητας», με τα οποία «υπόσχονται στον εαυτό τους και στο Θεό, ότι θα μείνουν παρθένοι μέχρι το γάμο».

Άφωνους άφησε τους συντελεστές της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου», αλλά και τους τηλεθεατές η γνωστή τραγουδίστρια Έφη Σαρρή, με πικάντικες λεπτομέρειες της ζωής της.

​«Βεβαίως και υπήρξαν περίοδοι που δεν είχα ερωτικό σύντροφο. Για 15 χρόνια. Ήμουν 15 χρόνια χωρίς σεξ.

Τι παθαίνει ο άνθρωπος αν είναι χωρίς σεξ ο άνθρωπος; Εμένα μου έχει τύχει. Σας το συνιστώ. Μήπως τελικά αυτό είναι το ελιξήριο; Δεν ξέρεις.» Μήπως αστειευόταν;

Πολύ πριν μετονομαστεί η Τζέσικα Σίμπσον σε «βόμβα Ναπάλμ» από τον πρώην σύντροφό της Τζον Μέιερ, η ποπ σταρ είχε πάρει όρκο να παραμείνει αγνή μέχρι το γάμο, δηλώνοντας:

«Η εγκράτεια για μένα έχει να κάνει με το ρομαντισμό. Δεν αφορά στη δική μου σχέση με το Θεό. Σημαίνει να δίνεις κάτι ξεχωριστό στο συγκεκριμένο πρόσωπο, δίπλα στο οποίο έχεις αποφασίσει να περάσεις τη ζωή σου».

Μάλιστα, ο πρώην σύζυγός της, επίσης τραγουδιστής, Νικ Λασέ, σεβάστηκε τις επιθυμίες της Σίμπσον, έως ότου οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2002. Έπειτα, η ποπ σταρ δήλωσε πως «ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής μου. Είμαι τόσο τυχερή, που δεν έχασα την παρθενιά μου στο πίσω κάθισμα ενός τζιπ ή κάπου αλλού».

Καυτό δίμτερο μοντέλο του Sports Illustrated η Τζέσικα Γουάιτ δήλωσε στο περιοδικό Essence το 2010 ότι έχει υποσχεθεί στο Θεό, μετά από τόσες αποτυχίες στις σχέσεις και τους πρώην της, ότι δεν θα συνεχίσει να κάνει αυτά τα λάθη πλέον.

Οι γυναίκες σήμερα, σύμφωνα με την άποψή της, συνδέονται πολύ νωρίς σωματικά πριν γνωρίσουν το άτομο. «Ο επόμενος άντρας που θα δώσω το κορμί μου θα είναι ο άντρας που ο Θεός έφερε στη ζωή μου».

To μοντέλο Τζόντι Μαρς αποφάσισε να κόψει το σεξ μετά τον επίπονο χωρισμό της από σύζυγό της και δήλωσε ότι το σεξ καταστρέφει τις σχέσεις.

Είπε ότι είχε να κάνει σεξ 4 χρόνια πριν βρει τον πρώην σύζυγό της. Μάλιστα πόσταρε μια φωτογραφία της στο Instagram και έγραψε: «Ήμουν χωρίς σεξ για 5 χρόνια και θα μείνω για άλλα 5 χρόνια!»

Παρόλο που ο 45χρονος τραγουδιστής είναι φημισμένος για τις σχέσεις του με κάποιες από τις πιο όμορφες γυναίκες της σόουμπιζ (Νικόλ Κίντμαν, Αντριάνα Λίμα, Μαντόνα και φυσικά την πρώην σύζυγό του Λίζα Μπονέ), ο ίδιος είχε δηλώσει το 2008 πως είχε αποφασίσει να απέχει από το σεξ κατά τη διάρκεια της περιοδείας του για την προώθηση της τότε δισκογραφικής του δουλειάς «It is Time for a Love Revolution».

Ο Κράβιτζ είχε δηλώσει κάποτε στην «Telegraph» για την αποχή του: «Υπάρχουν περίοδοι που κάτι τέτοιο είναι εύκολο και άλλες πάλι που είναι τρομερά δύσκολο. Τώρα, το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να είμαι υπομονετικός.

Η γνωστή ηθοποιός Καίτη Φίνου αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να είναι με κάποιον σύντροφο και έχει επιλέξει τη μοναξιά. «Δεν ξέρω. Βαριέμαι. Καταρχήν για να είσαι με έναν άνθρωπο πρέπει να κάνεις και σεξ. Ε βαριέμαι όλη αυτή τη διαδικασία ρε παιδί μου.

Πρέπει να πας, να είσαι ντυμένος καλά, να ρουφήξεις λίγο την κοιλίτσα, εδώ και αδύνατος να είσαι την ρουφάς. Έτσι δεν είναι; Να κάνουμε μανικιούρ, πεντικιούρ... ε όλα αυτά τα βαριέμαι.

Αν βρεθεί κάποιος να μου πει σε θέλω έτσι όπως είσαι, χωρίς να ρουφάς την κοιλιά σου, χωρίς να περπατάς στη μύτη όταν πηγαίνεις για μπάνιο, ή να μη ρίχνεις έτσι το σεντόνι, ε ναι θα καθίσω», δήλωσε η Καίτη Φίνου στην εκπομπή «La Biri Biri».

H Νίκι Μινάζ μας καίει τον εγκέφαλο. Έχει δηλώσει στο περιοδικό Complex ότι απέχει από το σέξ: «Ναι, και θα έλεγα και στις θαυμάστριές μου να κάνουν το ίδιο. Δεν έχω χρόνο».

Στην επόμενη ερώτηση αν είναι bisexual, απάντησε πως δεν της αρέσουν οι γυναίκες. Αλλά αυτό το διάστημα ούτε και με τους άντρες. Το μυαλό της είναι on the money, honey!

Ο πρίγκιπας του σεξ έχει κάνει σχέση με τις ωραιότερες γυναίκες της σοουμπίζ. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι βαρέθηκε τους σεξουαικούς στίχους των τραγουδιών του.

Μετά από 2 αποτυχημένους γάμους και και την προσχώρησή του στους Μάρτυρες του Ιεχωβά, ο Prince είχε δηλώσει στο USA Today το 2008 ότι είναι μόνος, χωρίς σχέση και χωρίς σεξ.

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share