Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η on air εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη: «Ζω το δικό μου δράμα!»

29 Μαΐου 2017 15:12
Η on air εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη: «Ζω το δικό μου δράμα!»

Εμφανώς ανανεωμένη έκανε την είσοδό της στο παλτό της εκπομπής της σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη, ντυμένη στα θαλασσί.

Η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στις συνεργάτιδές της και εξομολογήθηκε: «Σήμερα ζω το δικό μου δράμα! Τα Κρι Κρι είναι η τελευταία τους μέρα εδώ! Εσένα δεν θα το πίστευα ότι τρως τόσο πολύ αν δεν σε έβλεπα!» είπε απευθυνόμενη στη Φωτεινή Πετρογιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αληθινή ιστορία: "Ο γείτονας μου έκανε έρωτα κάθε βράδυ! Έτσι αποφάσισα να..."

«Μου επιφυλλάσσουν εκπλήξεις και με ξέρετε, είναι οι μόνες εκπλήξεις που κάθομαι! Την πήρα τη σοκολατόπιτά τους και στην Άνδρο, τους είπα να μου φέρουν δυο κουβαδάκια, είναι πλέον και στην Άνδρο και παντού! Ρε Σταύρο, σταμάτα να τα παίρνεις όλα προσωπικά, με τον κόσμο μιλάω κι εσένα σε αγαπώ! 23 χρόνια μαζί είμαστε, τι παραπονιέσαι;» είπε προς τον σκηνοθέτη της, ο οποίος προφανώς της έκανε παρατήρηση στο ακουστικό ότι δεν τον αγαπάει γιατί έκανε παράπονο για το πλάνο των παγωτών.

«Θα ρίξω διαφήμιση τώρα, γιατί έχω συγκινηθεί, δεν μπορώ, κλαίω!» είπε για την αναχώρηση των παγωτών από την εκπομπή της. Δείτε την έναρξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share