Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φαίη Σκορδά! Έφερε τον καύσωνα νωρίτερα με το καυτό της σορτς! (Photos)

23 Μαΐου 2017 18:44
Φαίη Σκορδά! Έφερε τον καύσωνα νωρίτερα με το καυτό της σορτς! (Photos)

Δεν είναι μόνο γυναίκα καριέρας αλλά και νοικοκυρά…

Η Φαίη Σκορδά μας έχει αποδείξει ότι είναι εκείνη που φροντίζει παρά το βαρύ επαγγελματικό της πρόγραμμα το σπίτι αλλά και τη διατροφή των παιδιών της και βέβαια όποτε χρειάζεται δεν παραλείπει αμέσως μετά την εκπομπή να σπεύδει να διεκπεραιώσει τις όποιες εκκρεμότητες έχει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαχήτρια" και στην... νύχτα: Αυτό είναι το υπέροχο μπαράκι της Σάρας του Survivor στην Αθήνα! (photos)

Ο φακός του Youweekly.gr την έπιασε κατ’ αποκλειστικότητα την περασμένη Παρασκευή, αμέσως μετά την εκπομπή να πηγαίνει σε μανάβικο των βορείων προαστίων προκειμένου να προμηθευτεί τα αναγκαία για τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη, όμως τα βλέμματα των παρευρισκομένων μαγνήτισε –όχι άδικα– η sexy εμφάνισή της.

Με καυτό σορτς και ψηλοτάκουνες γόβες η καλλίγραμμη παρουσιάστρια αγόρασε φρούτα και λαχανικά ενώ οι υπόλοιποι πελάτες την πλησίασαν και της έπιασαν την κουβέντα… Εκείνη φιλική και χαμογελαστή με όλους, έβγαζε selfies μαζί τους, ενώ οι γυναίκες τη ρωτούσαν πώς διατηρεί την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Εκείνη βιαστική για να προλάβει να γυρίσει γρήγορα στο σπίτι και να τα έχει όλα τέλεια απάντησε… «Τρέχω και δεν φτάνω! Αυτό είναι το μυστικό..», πάντα χαμογελαστή και με νάζι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Αποκάλυψη: Οι μαχητές οργανώθηκαν να διώξουν τον Μάριο με προτροπή του...(video)

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share