Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Ήταν ένας υπέροχος πατέρας!» Συγκλονίζει η εξομολόγηση της κόρης του Σουγκλάκου! Τα καρφιά της για το Shopping Star! (video)

23 Μαΐου 2017 18:27
«Ήταν ένας υπέροχος πατέρας!» Συγκλονίζει η εξομολόγηση της κόρης του Σουγκλάκου! Τα καρφιά της για το Shopping Star! (video)

Συνέντευξη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη έδωσε η Ελένη Σουγκλάκου.

Η κόρη του Απόστολου Σουγκλάκου, που έγινε viral λόγω της συμμετοχής της στο Shopping Star, μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και την απώλεια του πατέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Αποκάλυψη: Οι μαχητές οργανώθηκαν να διώξουν τον Μάριο με προτροπή του...(video)

«Ήταν ένας υπέροχος πατέρας. Ένας υπέροχος οικογενειάρχης. Περνούσα πολύ ωραίες στιγμές μαζί του. Είμαι περήφανη που είμαι κόρη του, που έχω το όνομα του. Βίωσα πολύ άσχημα το θάνατο του πατέρα μου. Είχαμε ιδιαίτερο δέσιμο. Τον αποκαλούσα άνδρα της ζωής μου» είπε, εξομολογούμενη ότι τον έχασε σε ηλικία μόλις 16 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαχήτρια" και στην... νύχτα: Αυτό είναι το υπέροχο μπαράκι της Σάρας του Survivor στην Αθήνα! (photos)

Αναφορικά με το παιχνίδι, είπε: «Ένιωσα οτι αδικήθηκα γιατί πιστεύω ότι από όλα τα κορίτσια, όπως είπε και η Βίκυ Καγιά όταν καθόμασταν εκεί ότι «Ελενάκι ήσουν η πιο ωραία όντως!» και πως ήμουν μέσα στο θέμα. Πιστεύω ότι αδικήθηκα γιατί δεν νομίζω ότι αυτά που φορούσαν οι άλλες κοπέλες ήταν πιο ωραία από το δικό μου. Πιστεύω ότι το είχα το σύνολο εγώ!» κατέληξε. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly,gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share