Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε topless στη νέα της φωτογράφιση - Θα πάθετε πλάκα (Photo)

21 Μαΐου 2017 17:25
Γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε topless στη νέα της φωτογράφιση - Θα πάθετε πλάκα (Photo)

Η Robin Wright υποδύεται την σκληρή πρώτη κυρία των ΗΠΑ στη σειρά “House of Cards”. Πάντα απρόβλεπτη αποφάσισε και έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση για το περιοδικό “The Edit”

Η 51χρονη ηθοποιός μίλησε για το θέμα των μισθών στο Hollywood, αλλά και για την αντίδραση της όταν έμαθε ότι πληρώνεται λιγότερα από τον συμπρωταγωνιστή της. Μου είπαν ότι θα έπαιρνα τα ίδια λεφτά και τους πίστεψα. Συνειδητοποίησα πρόσφατα πως αυτό δεν ίσχυε. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ερευνήσω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Δείτε πλάνα ντοκουμέντο από τον χορό του Αγγελόπουλου - Τι έγινε στο ελληνοτουρκικό γλέντι που δεν θα δείξει ο Σκάι (Video)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Kevin Spacey αμείβεται με 80.000 δολάρια περισσότερα από την συμπρωταγωνίστρια του.

Η ηθοποιός εξηγεί πως: Κλερ και Φράνσις είναι ίσοι σε ό,τι αφορά την εξουσία, την πλοκή και την ένωσή τους στη ζωή. Ο Φράνσις έχει και δικαίως περισσότερες σκηνές και μεγαλύτερους διαλόγους. Αλλά η Κλερ δεν μιλάει με τα λόγια. Έχει το βλέμμα και το στήσιμο μέσα στο χώρο. Ο Φράνσις είναι ο ρήτορας, ο ποιητής, ο περφόρμερ. Η Κλερ είναι μια προσωπικότητα με τεράστιο εγώ που κινεί τα νήματα και κατευθύνει τον σύζυγό της από απόσταση.

Πηγή: msn.com.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share