Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτές είναι οι 14 γνωστές Ελληνίδες που έχουν tattoo σε μέρη που δεν φαντάζεστε! (photos)

15 Μαΐου 2017 19:08
Αυτές είναι οι 14 γνωστές Ελληνίδες που έχουν tattoo σε μέρη που δεν φαντάζεστε! (photos)

Ομολογουμένως η μόδα των τελευταίων χρόνων είναι τα τατουάζ. Οι περισσότεροι έχουν μπει στον πειρασμό να «χτυπήσουν» ένα έστω και μικρό κάπου στο σώμα τους, σε κάποιο απόκρυφο σημείο ίσως, που να το βλέπουν μόνο αυτοί. Άλλοι τολμούν και κάνουν tattoo μεγάλα, χρωματιστά, όχι μόνο ένα αλλά αρκετά, διάσπαρτα πάνω στο σώμα τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Πειραιά η εικόνα της Παναγίας Σουμελά! Ουρά πιστών για προσκύνημα

Ομολογουμένως η μόδα των τελευταίων χρόνων είναι τα τατουάζ. Οι περισσότεροι έχουν μπει στον πειρασμό να «χτυπήσουν» ένα έστω και μικρό κάπου στο σώμα τους, σε κάποιο απόκρυφο σημείο ίσως, που να το βλέπουν μόνο αυτοί.

Άλλοι τολμούν και κάνουν tattoo μεγάλα, χρωματιστά, όχι μόνο ένα αλλά αρκετά, διάσπαρτα πάνω στο σώμα τους. Το σίγουρο είναι πως για αυτούς που επιλέγουν να έχουν αυτό το «σημάδι» στο σώμα τους για πάντα, κάτι σημαίνει.

Πολλές celebrities από την ελληνική showbiz, έχουν διαλέξει να κάνουν ένα tattoo είτε μεγάλο, είτε μικρό, ένα σύμβολο, ένα όνομα ενός αγαπημένου προσώπου. Μερικές από αυτές τις διάσημες, κάποιες από τις οποίες μάλιστα έχουν επιλέξει να κάνουν ένα τατουάζ σε απόκρυφα σημεία είναι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σάσα Μπάστα, Ελένη Χατζίδου, Αγγελική Ηλιάδη, Νικολέτα Καρρά, Μαριάντα Πιερίδη, Ναταλία Γερμανού, Μαρία Κορινθίου, Ελεονώρα Μελέτη,Μαίρη Συνατσάκη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Σίσσυ Χρηστίδου, Χριστίνα Κολέτσα, Κατερίνα Τζάβαλου.

Πηγή: tff.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share