Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μάνατζερ... ΝΒΑ: Κοινή έξοδος για Πάνο Αργιανίδη και Γιάννη Αντετοκούνμπο! Η φωτογραφία τους από νυχτερινή έξοδο

11 Μαΐου 2017 11:05
Μάνατζερ... ΝΒΑ: Κοινή έξοδος για Πάνο Αργιανίδη και Γιάννη Αντετοκούνμπο! Η φωτογραφία τους από νυχτερινή έξοδο

Τ ο απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, για τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Μετά τον αγώνα, ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βγήκε με την παρέα του για ποτό σε μαγαζί της παραλιακής. Μαζί του ήταν ο αδερφός του, Κώστας, αλλά και οι πρώην συμπαίκτες του στο Φιλαθλητικό, Μιχάλης Καμπερίδης και Ευγένιος Σεργιένκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Η νύχτα των δακρύων: Πλάνταξε στο κλάμα η Βαλαβάνη με την αποχώρηση της Λάουρας! (Video)

Στο ίδιο μαγαζί βρισκόταν και ο μάνατζερ ράγκμπι του Survivor, ο Πάνος Αργιανίδης, τον οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάλεσε στο τραπέζι του! Ο γνωστός πλέον, Πάνος, διασκέδασε μαζί με τον All Star, Γιάννη και όπως φαίνεται από την φωτογραφία που εξασφαλίσαμε, τα χαμόγελα και το κέφι δεν έλειψαν. Μπορεί ο Έλληνας NBAer να είχε υποχρεώσεις με τους Bucks όταν το Survivor έκανε διάσημο τον Πάνο Αργιανίδη, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη φήμη του μάνατζερ ράγκμπι να φτάσει μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor όλη η αλήθεια! Έστησαν την ψηφοφορία για να μην φύγει η Βαλαβανη! Δουλεύει ο πατέρας της στον Αλαφούζο! Τι θα γίνει την Κυριακή; Παρασκήνιο...

Η σχέση πάντως του πρώην παίκτη του reality με το μπάσκετ είναι δεδομένη καθώς έχουμε δει αρκετές φωτογραφίες σε κλειστά γήπεδα όπου προπονείται, ενώ όπως και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγαπούν τον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Δείτε την φωτογραφία:

Πηγή: sport24.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share